Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Trabzonspor-Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta? - Futbol Haberleri

        Trabzonspor ile Bursaspor Süper Lig'in 16. haftasında kozlarını paylaşacak. Ligin son 4 haftasında galibiyet sevinci yaşayan Trabzonspor, ligin ilk yarısının bitmesine son 2 hafta kala ligin ilk yarısını galibiyet serisiyle bitirmek için sahaya çıkacak. Peki, Trabzonspor-Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? İşte Trabzonspor-Bursaspor maçı hakkında merak edilenler...

        TRABZONSPOR-BURSASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Süper Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Ligin ilk yarısının bitmesine son 2 hafta kala Trabzonspor, Bursaspor'u evinde konuk edecek. Trabzonspor-Bursaspor maçı 16 Aralık Cumartesi (bugün) günü saat 19.30'da başlayacak. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak karşılaşma beIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        REKLAM

        Mücadelede Halis Özkahya düdük çalacak. Özkahya'nın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ile Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. Dördüncü hakem ise Bahattin Şimşek olacak.

        TRABZONSPOR İLE BURSASPOR 83. RANDEVUDA

        Trabzonspor ile Bursaspor, Süper Lig'in 16. haftasında bugün Trabzon'da yapacakları maçla 83. kez karşı karşıya gelecek.

        İki takım arasında geride kalan 82 lig maçında, bordo-mavili takımın galibiyetlerde 41-12 üstünlüğü bulunuyor. 29 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

        Trabzonspor, söz konusu karşılaşmalarda 123 gol atarken kalesinde 66 gol gördü.

        İÇ SAHADAKİ MAÇLAR

        Karadeniz ekibi, iç sahadaki 41 karşılaşmada sadece 2 kez kaybetti.

        Bordo-mavililer, 2012-2013 sezonunda 1-0, geçen sezon da rakibinin ligde kalmayı başardığı son hafta maçında 2-1'lik skorla Bursaspor'a yenilmişti.

        Karadeniz ekibi, 26 karşılaşmadan galibiyetle, 13 maçtan da beraberlikle ayrıldı.

        İki takım arasındaki maçlarda en farklı galibiyetleri Trabzonspor elde etti. Bordo-mavililer, 1988-1989 sezonunda deplasmanda 6-0, 2001-2002 sezonunda evinde 5-0 kazandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ