Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'da Fatih Terim'in alternatifleri Prosinecki, Rıza Çalımbay ve Vitor Pereira - Trabzonspor Haberleri
        1

        Ligde üst üste puan kayıpları yaşayan ve son olarak Akhisar’a evinde 6-1’lik tarihi bir skorla kaybeden Trabzonspor, teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayırdı.

        2

        Gazete Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre, vakit kaybetmeden yeni hoca için arayışlara başlayan Bordo-Mavililer’de Milli Takım’dan ayrılan Fatih Terim ismi ilk planda öne çıktı.

        3

        Ancak Fatih Terim’in Milli Takım’ı çalıştırdığı sırada karıştığı kavga olayı yöneticileri tedirgin ediyor.

        4

        Kurt teknik adamın takımın başına getirilmesi durumunda Terim’in yanına iki Trabzonlu hocanın yerleştirilmesi düşünülüyor.

        5

        Terim’le anlaşılamaması ihtimaline karşın ülkemizde daha önce Kayseri’yi çalıştıran Robert Prosinecki’yi gündemine alan Fırtına, 48 yaşındaki Hırvat teknik adamla temaslara başladı.

        6

        Yönetimde Vitor Pereira ve Rıza Çalımbay isimleri de gündeme geldi.

        7

        Ancak Çalımbay’ın son olarak görev yaptığı Antalyaspor’daki performansı tartışma konusu olunca tecrübeli teknik adam şimdilik donduruldu.

        8

        ‘SENİ ÇOK SEVİYORUZ AMA...’
        Bununla birlikte Trabzonspor yöneticileri Akhisar maçından sonra Ersun Yanal ile bir görüşme yaptı ve detaylar da ortaya çıktı.

        9

        Buna göre, yöneticilerin Yanal’a, “Hocam seni çok seviyoruz ama gitmiyor. Yapacak bir şey yok” demesi üzerine Ersun Yanal’ın da şunları söylediği öğrenildi: