Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'dan Damien Da Silva açıklaması - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, transfer çalışmaları ve geleceğe yönelik açıklamalarda bulundu. Transferde önceliklerinin takımdan ayrılan oyuncuların yerlerine takviye yapmak olduğunu belirten Sümer, “Transferde şu anda sadece boşalan yerlerin tamamlanması önceliğimiz. Bu da tabii sadece oyuncunun mevkii niteliği değil, hem malliyeti, hem de yararlılık değeriyle ilgili düşünülen bir konu. Transfer çalışmalarımız devam ediyor ama netice bakımından net bir durum söz konusu değil. İhmalci bir halimiz yok. Hızlıca çözmeye çalışıyoruz ama kolay değil” diye konuştu.

        ‘FAZLA SEÇENEĞİMİZ YOK’

        Transfer için çok fazla seçeneklerinin bulunmadığını kaydeden Sümer, “Bugünkü şartlarda yeterlilik dikkate alınırken, geleceğe yönelik de bir takım imkanlar kullanılmaya çalışılacak. Fakat imkanlar bakımından çok fazla seçeneğimizin bulunduğu söylenemez. Takımımızın şu anki zor şartları aşabilecek yeterlilikte olabilmesi benim için tatmin şeklidir. Taraftarımızın da bu bilinçte ve duyarlılıkta mevcut şartlarda takımı destekleyerek katkı yapacağına inanıyorum” diye konuştu.

        ‘DA SILVA İÇİN TEKLİFLER SUNULACAK’

        Özkan Sümer, transfer görüşmesi için önceki gece Trabzon´a gelen savunma oyuncusu Damien Da Silva ile de görüşmelerin devam ettiğini kaydederek, “Da Silva ile de görüşülüyor ama bugün resmiyet kazanmaz. Karşılıklı olarak teklifler sunulacak sonra değerlendirme sürecine girilecek” ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ