Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen evleniyor mu?
        1

        Olaylı aşklarıyla gündem yaratan Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen’in evlilik kararı aldığı iddia edildi. 2018’in ilk haftasında Roma’da nikah kıyacak olan çiftin kutlaması ise Ferzan Özpetek’in evinde olacak.

        2

        Takvim'in haberine göre, beraberlikleri aşk romanlarını andıran Tuba Büyüküstün'le Umut Evirgen cephesinden sürpriz haber... Haklarındaki eleştirilere kulak tıkayıp ilişkilerine devam eden ikili, iddiaya göre düğün hazırlıkları yapıyor.

        3

        İlk evliliğini 2011'de Onur Saylak'la Paris'te yapan Büyüküstün'ün yakın çevresinden alınan bilgiye göre ünlü oyuncu, işletmeci sevgilisiyle bu yılbaşında yurt dışında nikah masasına oturacak.

        4

        İkilinin dünyaevine gireceği adres ise Şükran Ovalı-Caner Erkin gibi isimlerin de evlenirken tercih ettiği aşkın şehri Roma olacak.

        5

        Konsolostukta nikah kıyacak olan ikilinin düğün kutlamasının ise Tuba Büyüküstün'ün oynadığı 'İstanbul Kırmızısı' filminin yönetmeni Ferzan Özpetek'in evinde gerçekleşeceği de konuşulanlar arasında…

        6

        İşletmeci Umut Evirgen'le 2018'in ilk günlerinde nikah masasına oturmayı planlayan 35 yaşındaki 2 çocuk annesi oyuncunun nikah şahitliğini de Özpetek yapacak. Sık sık Roma'ya giden ikili, bu haberi birkaç yakını dışında herkesten saklıyor.