Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Tudor Galatasaray'dan ayrıldı mı? Dursun Özbek Fatih Terim'le görüştü mü? - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray yönetimi dün gerçekleştirilen kritik zirvede ikiye bölündü. Bir grup yönetici Fatih Terim'i isterken Tudor'la en azından devreye kadar gitmek isteyen yöneticiler daha ağır bastı. Habertürk, dev zirvenin perde arkasını açıklıyor!

        2

        Beşiktaş karşısında alınan farklı yenilginin ardından Galatasaray’da merakla beklenen yönetim kurulu zirvesi dün yapıldı. Sarı-kırmızılılar, kritik toplantıda ikiye ayrıldı.

        3

        Sezon başında avrupa’dan elendikleri Östersunds karşılaşmalarının ardından da aynı şekilde fikir ayrılığına düşen yöneticilerden önemli bir bölümünün bu kez Igor Tudor’la kesin olarak yolların ayrılmasını istedikleri bildirildi.

        4

        Gazete Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre toplantıda bazı yöneticiler, Hırvat hocanın yerine getirilecek en iyi ismin Fatih Terim olduğunu belirtti.

        5

        Sarı-kırmızılı bazı isimlerin, İmparator’u ikna etmesi konusunda başkan Dursun Özbek’e telkinde bulundukları kaydedildi.

        6

        "TUDOR MACERA OLUR"

        Yöneticilerin bir kısmı henüz hiçbir şey kaybedilmeden takımı iyi bir antrenöre teslim etmeleri gerektiğini vurguladı.

        7

        Sarı-kırmızılı yöneticilerin, Özbek’e mayıstaki seçimi de hatırlatıp, “Terim’i getirirsek hem şampiyon oluruz hem de seçimi kazanırız. Bu saatten sonra Tudor’la devam etmek macera olur” dedikleri bildirildi.

        8

        Ancak Terim fikrine sıcak bakmayan yöneticilerin, “Erken bir hamle yapıp işleri daha kötü duruma getirmeyelim."

        9

        "Daha önce bu konuda acı tecrübeler yaşadık. Bu nedenle tudor’la devre arasına kadar devam edelim” görüşünü ortaya koydu. Başkan da bu görüşe destek verdi.

        10

        ÖZBEK KARARI AÇIKLADI:
        DİKKATİNİ ÇEKİP DEVAM EDECEĞİZ

        Habertürk iki gün önce "Devreyi görmeyecek" başlığıyla duyurduğu haberinde Tudor'a 3 maç daha sabredileceği ve kesin kararın 9 puan alınmaması durumunda verileceğinin altını çizmişti.

        11

        Dursun Özbek dün yapılan yönetim toplantısında tartışmaları dinleyip son kararı kendisi verdi ve "Devam" dedi.

        12

        Özbek toplantıdan sonra "Antrenör değişikliği gündemimizde yok. Sayın Tudor'un lig başlangıcında gösterdiği performans çok iyiydi. Şu an araştırdığımız konu bu."

        13

        "Yapılan teknik hatalar neyse bunların yapılmasını sağlamak. Teknik kadronun dikkati çekilmek suretiyle yola devam edeceğiz. Ligde ikinci sıraya geriledik ancak şampiyonluğun favorisi yine biziz."

        14

        "Sayın Fatih Terim'le görüşmedik. Arayış içinde değiliz. Hem teknik kadroya hem de takıma inancımız tam" dedi.

        15

        DÜŞMAN ÇATLATTILAR!

        Galatasaray'da koltuğu sallanan teknik direktör Igor Tudor'la devam edileceğini açıklayan Dursun Özbek, akşam hocasıyla birlikte samimi görüntüler verdi.

        16

        Tekerlekli Sandalye Takımı için düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde aynı masada oturan ikilinin keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı. Bu durum "Şimdilik sorun yok" mesajı olarak algılandı.

        17

        Gecede bir konuşma yapan Dursun Özbek, "Galatasaray Türkiye'nin en köklü en büyük camiası aynı zamanda en büyük ailesidir. Bu bilinçle; Galatasaray camiası olarak sayısız kez bu tarz birlik ve beraberlik organizasyonlarına imza attık. Bugün (dün) siz değerli Galatasaraylılar’ın sayesinde yine engelleri aşıyoruz."

        18

        "Bizleri her zaman gururlandıran, yurt içinde ve yurt dışında sayısız başarı elde eden Engelsiz Aslanlarımıza vermiş olduğunuz destek büyük gurur verici” ifadelerini kullandı.

        TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ

        Taraftarlar yönetim toplantısından Tudor’la çıkmasına ve Hırvat hocayla pozlar vermesine medyadan tepki gösterdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ