Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika: Igor Tudor ile yollar ayrıldı! Tudor istifa etti mi? - Galatasaray Haberleri
        1

        Evkur Yeni Malatyaspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Galatasaray'da eleştirilerin odak noktasında bulunan teknik direktör İgor Tudor yolun sonuna geldi.

        2

        Son 4 deplasman maçında mağlup olan ve liderliği bir kez daha kaybeden Hırvat hocaya bugüne kadar her zaman arkasında duran başkan Dursun Özbek’in de tahammülü kalmadı.

        3

        Ve Galatasaray yönetimi Igor Tudor ile yolları ayırma kararı aldı... Genç hocanın biletini kesme kararı alan Özbek, bugün saat 14.00’te olağanüstü toplanacak olan yönetim kurulunda bu konuda son bir fikir alışverişi yapacak ve çok büyük bir sürpriz olmazsa Tudor’un görevine son verecek.

        4

        Sarı-Kırmızılı yönetimin 400 bin Euro civarında tazminatı bulunan Tudor’un gönderilmesinin ardından hoca konusunda devre arasını bekleyeceği öğrenildi.

        5

        Sarı-Kırmızılı kurmayların ilk yarının son maçına geçici olarak belirlenecek bir isimle çıkmayı planladığı ve ligin tatile girmesiyle bu konuyu çözerek, devre arası kampına yeni teknik direktörle girmeyi hedefliği belirtildi.

        6

        YA TERİM YA YABANCI

        Galatasaray'da yeni hoca adayları da belli olmaya başladı.

        7

        Yönetimin bu konuda ikiye bölündüğü öğrenilirken bir kanadın hiç düşünülmeden Fatih Terim’e teklif sunulup takımın tecrübeli hocaya emanet edilmesinden yana oldukları belirtildi.

        8

        Terim’i istemeyen diğer kanadın ise yabancı çalıştırıcı için bastırdıkları kaydedildi. Öne çıkan isimler ise şöyle:

        9

        PSG’nin eski hocası Laurent Blanc

        10

        Lille’deki görevine geçtiğimiz günlerde son verilen Marcelo Bielsa

        11

        Dortmund’un eski hocası Thomas Tuchel

        12

        1 GÜN 3 VUKUAT!

        Yeni Malatya maçının devre arasında İgor Tudor ile Maicon’un soyunma odasında sert bir tartışma yaşadığı ortaya çıktı. Hırvat çalıştırıcının, Sambacı’yı “Hatalarından dolayı sürekli gol yiyoruz” diye azarladığı ve bu sözler karşısında Maicon’un çok sinirlendiği öğrenildi.

        13

        Gerginliğin tırmanmasının ardından ikilinin kafa kafaya geldiği ve Muslera’nın araya girip ortalığı sakinleştirdiği kaydedildi. İkinci yarıda Maicon çıkarken Rodrigues oyuna girdi.

        14

        Öte yandan Maicon’un eşi Ursula’nın İnstagram’da “Go home Tudor!” (Evine dön Tudor) yazılı bir görseli beğenmesi dikkat çekti.

        15

        ALAY ETTİ

        Yeni Malatya maçının son dakikalarında Galatasaraylı taraftarların “istifa” tezahüratları karşısında İgor Tudor’un sergilediği tavır şaşkınlık yarattı.

        16

        Protestolar sırasında kulübeden çıkan ve vurdumduymaz bir şekilde dudak bükerek “okey” işareti yapan Hırvat hoca, bu hareketiyle taraftarları daha çıldırttı.

        17

        Sarı-Kırmızılı kafileyi Atatürk Havalimanı’nda bekleyen taraftarlar istifa talebini tekrarlarken Tudor’un yine aynı hareketi yapması ortamı gerdi.

        18

        Bu tavrın başkan Dursun Özbek’i de çileden çıkardığı öğrenildi.

        28

        - Tudor’u destekleyen de, Tudor kalsın diyen de hep beraber defolup gitsin artık içimizden de kulüpten de, yeter.

        29

        - Tudor ikinci yarı Muslera’yı forvete çekip Gomis’i kaleye alsın bari. Takım üstünde denemediği bir bu taktik kaldı zaten.

        30

        - Avrupa'yı titreten Galatasaray'dan Malatya'da titreyen Galatasaray'a. En güzel duyguların katilisin Dursun Özbek ve İgor Tudor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ