Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Tudor'un Galatasaray Alanyaspor maçı açıklamaları - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray, Süper Lig'in 13. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Igor Tudor, maç sonrasında önemli açıklamalar yaptı.

        2

        Hırvat çalıştırıcı Beşiktaş derbisiyle ilgili olarak ironi yaparken gazetecilere sitem etti ve Emre Akbaba hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili konuştu. İşte Igor Tudor'un maç sonu açıklamalarından öne çıkanlar:

        3

        "Kazandığımız için çok çok mutluyum. Başakşehir maçında aldığımız yenilgi sonrasında toparlanmamız kolay değildi. Başakşehir'den 5 gol yemek benim ve oyuncularımın canını yaktı."

        4

        "Ama Başakşehir geçen sene son ana kadar şampiyonluk mücadelesi vermiş bir takım. Maçı dikkatli analiz edin, yüzde 50-50 bir maç bence. 5 şutta 5 gol attılar."

        5

        "Kaybetseydik toplantıda 30-40 kişi olurdu, şimdi 5-6 kişiyiz. Bugün 1,5 puan kazandık, bunun için çok mutluyuz. Çünkü siz bu maçlarda alınan galibiyete 1,5 puan, Medipol Başakşehir maçında alınan galibiyete de 3 puan veriliyor şeklinde bir algı oluşturuyorsunuz."

        6

        "Taraftarımızla birlikte daha güçlüyüz biz. Ama Latovlevici'ye bir tepki vardı. Onların desteğine ihtiyacımız var, bu tarz şeyleri sevmiyorum. Çünkü bu durumlar oyuncuyu daha geriye itiyor"

        7

        "Beşiktaş maçı evet çok önemli. Çünkü kazanınca hemen şampiyonluk kupasını verecekler!"

        8

        "Birkaç gazeteci var ve genelde onlarla tartışıyorum. Sahte bir hikaye yaratıyorsunuz. Bir anda kahraman ya da rezil ediyorsunuz. Siyah ya da beyaz gibi. Ama biz sinemada değiliz, bu futbol..."

        9

        "Bir hikaye yaratıyorsunuz, bizi şampiyon ilan ediyorsunuz. O zaman şampiyonduk, şimdi siyah yaptınız her şeyi kaybettirdiniz."

        10

        "Beni kötü hoca yaptınız, yerime birilerini getirdiniz. Burası Türkiye diyorsunuz ama bunu siz yapıyorsunuz!"

        11

        "İki maç önce mükemmeldim, şimdi kötüyüm. Sizin için öyle ama benim için değil. 3 puan öndeyiz, 1 maçı eksik olabilir."

        12

        "Beşiktaş'tan 6 puan öndeyiz. Öyle bir ortam yarattınız ki kaybetsek size göre ben gidiyordum. Bana, ekibime sıfır saygı bu!"

        13

        "Galatasaray şu anda 1. sırada, lideriz. Şimdi aynı şeyi tekrar ediyorum, şampiyonluk son 3 maçta belli olacak."

        14

        "Sahada işimizi yapmamıza izin verin. 10 tane yeni oyuncu aldık. 10 tane Messi getirsek şampiyon mu oluyoruz?"

        15

        "İlk 5 maç şampiyon yaptınız. Geçen hafta her şeyi bitirdiniz. Şimdi de karşımda 'Evet haklısınız' diyorsunuz!"

        16

        "Gençlerbirliği'ne 5 gol attık, kimse bir şey demedi. Başakşehir'den 5 gol yiyince 'Neden çift forvet oynattı?' diyorsunuz!"

        17

        "Ben taktikte çok büyük değişiklikler yapmadım. Başakşehir maçında biraz değişti sadece..."

        18

        "Avrupa'da elendiğimiz Östersunds gruptan çıktı. Östersunds'u rezil bir takım gibi yansıttınız. Biliyorsunuz onlarla yaptığımız maçlara 15-20 günlük hazırlıkla çıktık. Grupta birinci oldular. Bu kadar rezil bir takım gruptan birinci olarak çıkar mı?"

        19

        "Diğer taraftan Ayhan Akman bana yeterli şeyleri söylemiyormuş, uyarılarda bulunmuyormuş... Ayhan Akman mükemmel bir kişilik ve mükemmel futbol adamı. Böyle şeyler yaptığınız zaman Ayhan Akman'ı bitirmeye çalışıyorsunuz. Sizlere göre biz bir sinema aktörüyüz, şov devam etmeli ve aktörler devamlı değişmeli."

        20

        "Gazeteci olarak olayı iyi idrak etmek lazım. Mesela Beşiktaş maçı sizin gözünüzde hayati bir maç ancak 20 maç daha var. Sizin için ya siyah ya da beyaz olmalı. Öyle değilse sizin için haber değeri taşımıyor."

        21

        Dursun Özbek'in Florya'ya gelmesiyle ilgili olarak: "Başkan, Florya'ya her gün geliyor. Kazansak da kaybetsek de bize çok yakın bir başkanımız var. Uyarıda bulunmuyor. Benim başkanım zeki bir başkan. Geliyor hocasına son ana kadar desteğini veriyor. Akıllı bir başkanın yapması gereken de bu. Fikir alışverişinde bulunuyoruz."

        22

        "Başkan ne zaman 'Artık sen bu krizi yönetemiyorsun, verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.' derse o zaman yollar ayrılır. Ancak başkan her zaman Florya'ya geliyor, Medipol Başakşehir maçına özel bir durum değil. Medipol Başakşehir maçında yaşadığımız mağlubiyet de kabul edilebilir değil. Benim ve oyuncularımın çok canını yaktı."

        23

        Aytemiz Alanyasporlu futbolcu Emre Akbaba'nın transfer gündemlerinde olup olmadığına yönelik soruya "Kim yazdı, hangi sinemada?" karşılığını veren Tudor, "Kurusa bakmayın toplantıya çok güçlü bir giriş yaptım. Mutlaka sizin aranızda çok doğru insanlar var. Benim konuşmam doğru olmayanlaraydı." diyerek sözlerini tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ