Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tunceli'de kentin logosu için yarışma düzenleniyor.

        Tunceli’de valilik, belediye, Fırat Kalkınma Ajansı, Ticaret ve Sanayi Odası ile Tunceli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği işbirliğinde “Tunceli Kent Logosu Tasarım Yarışması” düzenleneceği bildirildi.

        Valilik tarafından yarışmaya ilişkin yapılan açıklamada, yarışmayla kentin doğal, tarihi ve turistik dokusunun ön plana çıkartılması ve tanıtımına katkı sağlanmasının amaçlandığı ifade edildi.

        Açıklamanın devamında, “Yarışmaya katılan eserler, 8 kişiden oluşan teknik jüri oylaması ardından da halk oylamasına sunulacak. Teknik jüriden geçen en iyi 3 eser halk oylamasına sunulacak. Oylama sonucu en yüksek oyu alan eser ödüle hak kazanacak. Yarışmanın ilk koşulu tasarımların özgün olması olarak belirlenirken, çalışmalar, kavramsal yaklaşım, estetik, bütünlük ve konuya bağlılık açısından değerlendirilecek.Profesyonel ve amatör herkesin başvurabileceği yarışmaya her katılımcı en fazla 3 eserle katılabilir. Yarışmada birincilik ödülü 10 bin, mansiyon ödülü ise bin TL olarak belirlendi” denildi.

        Son başvuru tarihinin 8 Temmuz 2018 olduğu belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler