Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Turabi Çamkıran kimdir? Survivor Turabi nereli? Turabi Çamkıran kaç yaşında?

        Survivor 2018'de finale kısa bir zaman kala heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Yarışma devam ederken en çok merak edilen isimlerden biri de iddialı yarışmacı Turabi Çamkıran oldu. Survivor'un tecrübeli isimlerinden Turabi'nin kim olduğunu özel yaşamını ve mesleğini merak eden vatandaşlar, Turabi hakkında merak ettikleri sorulara internette yanıt arıyor. Peki, Turabi Çamkıran kimdir?

        TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?

        Survivor Turabi Çamkıran, 1986 Mersin’de dünyaya geldi. Survivor Turabi Çamkıran’ın hayatının en önemli parçasını bir çeşit savunma sporu olan Muay Thai oluşturuyor. Türkiye’de yenildiği bir maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland’a giden ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüşen Turabi Çamkıran, gelirini de bu sporda elde ediyor.

        Survivor Turabi Çamkıran ismini ilk olarak ‘Benimle Dans Eder misin?’ yarışmasında duyduk. Survivor Turabi, daha sonrada Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmıştı. Daha sonra Survivor 2014'e katılan Turabi Çamkıran mücadeleyi şampiyonlukla bitirdi. Survivor All Star'a da katılan Turabi Çamkıran zorlu mücadelede yeniden şampiyon olarak şampiyonluğunu taçlandırdı.

        Haberi Hazırlayan: Haktan Demir
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ