Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Türkiye İngiltere Ampute maçı saat kaçta, hangi kanalda? Ampute Milli Takım bilet fiyatları - Futbol Haberleri

        Ampute Milli Futbol Takımımız, dün oynadığı karşılaşmada Polonya'yı 2-0 yendi veAvrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda finale yükseldi. Final maçını bekleyen binlerce vatandaş ise merakla "Ampute Milli Takım maçı saat kaçta, hangi kanalda?" diye araştırıyor. PekiAmpute Milli Takım maçı saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye - İngiltere Ampute futbol maçı hangi kanalda?

        TÜRKİYE - İNGİLTERE AMPUTE FUTBOL MAÇI

        Çıktığı maçlardan galip gelen Türkiye Ampute Milli Futbol Takımımız, bu akşam İngiltere ile finale çıkacak ve şampiyonluk için mücadele edecek. Maçı bekleyen taraftarlar meraklar maçın saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağını araştırıyor.

        REKLAM

        Ülkemizin ev sahipliğini yaptığıAvrupaAmputeFutbolŞampiyonası'nın Vodafone Park'ta oynanacak final karşılaşması, bu akşam saat 19:00'da oynanacak. Zorlu karşılaşma TRT Spor kanalından canlı olarak izlenebilecek.

        Son şampiyon olarak turnuvada yer alan Ampute Futbol Milli Takımımız, bu akşam İngiltere'yi yenmesi durumunda şampiyonluğu bir kere daha kazanmış olacak ve kupaya uzanacak.

        AMPUTE MİLLİ TAKIM BİLET FİYATLARI

        Oynanacak karşılaşmayı stadyumdan takip etmek isteyen vatandaşlar ise, merakla "Türkiye Ampute Milli Takım bilet fiyatları" şeklinde interent üzerinde arama yapıyor. Vodafone Park'ta bu akşam oynanacak olan Türkiye - İngiltere Ampute Futbol maçı ücretsiz olarak izlenebilecek.

        Vatandaşlar, Ampute Futbol Milli Takımımız'a tribünden destek vermek için Vodafone Park'ta bu akşam karşılaşmayı ücretsiz olarak izleyebilecek.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ