Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Türkiye Tunus maçının son anlarında ortalık karıştı! Türkiye Tunus maç özeti - Futbol Haberleri
        1

        A Milli Takımımız, Tunus ile İsviçre'nin Cenevre kentinde hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

        2

        Ay-yıldızlılarımız, Mircea Lucescu döenmindeki 10. maçına çıkarken maça yaşanan taraftar olayları damga vurdu!

        3

        İlk yarısı golsüz biten karşılaşmada 54. dakikada A Milli Takım öne geçti. Ceza sahasında Cenk Tosun'un yerde kaldığı pozisyonda maçın hakemi, penaltı noktasını gösterdi.

        4

        Penaltıyı kullanan Cenk, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 0-1

        5

        56. dakikada Tunus beraberliği yakaladı. Soldan kullanılan kornerde milli takım savunmasının uzaklaştıramadığı top, ceza yayının gerisindeki Badri'nin önünde kaldı.

        6

        Bu futbolcunun gelişine sert vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Serkan Kırıntılı'nın solundan filelere gitti: 1-1

        7

        61. dakikada A Milli Takım sahada 10 kişi kaldı. Mücadelenin oynandığı sırada tribünde Cenk Tosun'un ailesinin oturduğu bölgeye meşale geldi.

        8

        Cenk Tosun da ailesine yönelik bir saldırı olduğunu düşünerek tepki gösterdi. Bu tepkinin ardından maçın hakemi, Cenk Tosun'u doğrudan kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

        9

        79. dakikada Tunus öne geçti. Sassi'nin vuruşunda direğe de çarpan top ağlarla buluştu: 2-1. Bu golden sonra bir taraftar sahaya girdi.

        10

        90. dakikada Türkiye beraberliği yakaladı. Bu dakikada gerçekleştirilen duran top organizasyonunda, Mahmut Tekdemir'in pasında altıpas içinde Çağlar Söyüncü meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-2

        11

        Golden sonra Türk ve Tunuslu futbolseverlerin sahaya girmesi nedeniyle maçın hakemi, soyunma odasına gitti. İsviçreli hakem, soyunma odasında karşılaşmayı 2-2 tescil etti.

        12

        Bu arada müsabakayı 12 bin futbolseverin takip ettiği anons edildi.