Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          07:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)

        •  Zahide Yetiş'le
          09:00

          Zahide Yetiş'le

          Ender Saraç'tan sağlık sırları ZAHİDE Yetiş'in ev sahipliğindeki "Zahide Yetiş'le" bugün yine dopdolu! Programın ilk konuğu Dr. Ender Saraç, sağlıklı yaşamın sırlarını paylaşacak. Ardından, Psikolog Derya Öztürk, "Bilinçaltımız hayatımızı nasıl yönetiyor?" sorusunu yanıtlayacak.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          12:00

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Günün tarifi: Sosisli puflar PELİN Karahan, sevilen yemek programı "Nefis Tarifler"de hafta içi her gün zengin mönüler hazırlamaya devam ediyor. Ünlü oyuncu bugün konuğu Betül Hanım ile birlikte mutfağa girecek. İkili, etli patlıcan kapama, gül poğaça, karamelli kıtır ekmek tatlısı ve sosisli pufların nasıl yapıldığını gösterecek.

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Çekişme ve eğlence EKRANLARIN altın ödüllü yarışması "Gelin Evi"nde rekabet tırmanıyor! Yeni gelinler bugün 3 haftalık evli, 24 yaşındaki ev hanımı Tuğba Seçgin'in evine konuk olacak. Tuğba Hanım'ın çeyizlerini serip düğün fotoğraf ve videolarını görücüye çıkaracağı programda çekişme ve eğlence yine bir arada olacak.

        •  Seda Sayan'la
          15:00

          Seda Sayan'la

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Komedi ve müzik başroldeÇarşamba ekranlarının vazgeçilmez adresi "Güldür Güldür Show"da bu akşam birbirinden eğlenceli skeçler ünlü konukların şarkılarıyla cümbüşe dönüşecek Eğlencenin vazgeçilmez adresi "Güldür Güldür Show"da bu akşam kahkahanın ardı arkası kesilmeyecek. 7'den 70'e herkesi ekran başına kilitleyen programa bu hafta, Yalın, Ayta Sözeri ve Evren Can Gündüz gibi ünlü isimler konuk olacak.Kahkaha tufanı, çapkınlığı başına dert açacak olan Bilal'in doğum gününde yaşanan olayları konu alan skeçle başlayacak. Espri bombardımanı, "35'ine kadar bekâr kalırlarsa birbirleriyle evleneceklerine dair anlaşma yapan Mehtap, Yeter, Mesut ve Bahadır 35' geldiklerinde ne yapacaklar?" sorusuna yanıt bulan oyunla devam edecek. Tikigillerle komşu olan Bilal ve Mehtap, dairelerinden alt kata su aktığını anlatırken ortaya çıkan komik diyaloglara sürpriz konuklardan biri de dahil olunca ortaya eğlence cümbüşü çıkacak.

        •  Osmanlı Cumhuriyeti ‘Türk Filmi’
          23:45

          Osmanlı Cumhuriyeti ‘Türk Filmi’

          Osmanlı CumhuriyetiYönetmen: Gani Müjde Türü: Komedi Süresi: 100 dk. Yılı: 2008 IMDB Notu: 5.1 1888 yılında küçük Mustafa'nın buğday tarlasında karga peşinde koşması sonucu tarihin gidişatı değişir. Büyük kurtarıcı, maalesef henüz çocukken dünyadan ayrıldığı için Kurtuluş Savaşı hiç yaşanmamıştır. Bu nedenle de Türkiye Cumhuriyeti de hiç var olamamıştır. Osmanlı Devleti, Amerika mandasını kabul etmiştir. Bu şartlar altında olan biten ve düzen ile 7.Osman (Ata Demirer) durumun az çok farkına varır...

        •  Yeni Gelin ‘Dizi’ (Tekrar)
          01:45

          Yeni Gelin ‘Dizi’ (Tekrar)

        •  Tehlikeli Karım ‘Dizi’ (Tekrar)
          04:15

          Tehlikeli Karım ‘Dizi’ (Tekrar)