Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          07:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)

        •  Zahide Yetiş'le
          09:00

          Zahide Yetiş'le

          Çocuk sahibi olmak isteyenlere öneriler SABAH kuşağının ilgiyle takip edilen programı "Zahide Yetiş'le"n bugün yine dopdolu! Canlı yayının ilk konuğu, Op. Dr. Kerem Bıkmaz bel fıtığına dair merak edilenleri yanıtlayacak. Ardından Prof. Dr. Bülent Tıraş, çocuk sahibi olamayan çiftlere önerilerde bulunacak.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          12:00

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Mönüde lezzet var HAFTA içi her gün ekrana gelen "Pelin Karahan'la Nefis Tarifler"de bugün mönü yine çok lezzetli! Ünlü oyuncu bugün mutfağa konuğu Selcen Şenocak ile birlikte girecek. İkili, su böreği, tirit, sacarası ve bamya çorbası yapacak.

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Tekirdağlı gelinler yarışacak! EKRANLARIN sevilen yarışma programı "Gelin Evi"nde bu hafta Tekirdağlı gelinler yarışacak. Yeni gelinlerin ilk durağı, 7 aylık evli, 23 yaşındaki acil tıp teknisyeni Merve Sönmez'in evi olacak. Merve Hanım, rakiplerine evini gezdirip, çeyizlerini gösterdikten sonra ikramlarda bulunacak.

        •  Seda Sayan'la
          15:00

          Seda Sayan'la

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çukur ‘Dizi’
          20:00

          Çukur ‘Dizi’

          Çukur sarsılıyor!SHOW TV'nin fenomen dizisi "Çukur"da bu akşam, Vartolu, Selim, Emrah ve Nazım arasındaki iş birliği giderek güçlenirken, Yamaç'ın bu gizli ittifaktan nasıl etkileneceği büyük bir soru işareti bırakacak AKSİYON dolu hikâyesiyle milyonları ekrana kilitleyen "Çukur"da bu hafta yeni yüzleşemeler yaşanacak. Takipçileriyle 29'uncu bölüm randevusuna çıkacak olan dizide olaylar şöyle gelişecek:Selim'in Cemil'i öldürmesi Çukur'da var olan büyük gerçeklere bir yenisini daha ekler. Selim'in bu hayati hatasının bedelini ödeyip ödemeyeceği merakla beklenirken Koçovalı Ailesi'nde herkes düğünün ani iptaliyle derinden sarsılır. Vartolu, Selim, Emrah ve Nazım arasındaki iş birliği giderek güçlenirken, Yamaç'ın bu gizli ittifaktan nasıl etkileneceği akıllarda büyük bir soru işareti yaratır. Çukur'un tüm sakinleri yeniden büyük yüzleşmeler yaşarken, Yamaç ve adamlarının silah deposuyla ilgili hamleleri, onları tehlikeli bir sürprizin içine sürükler...

        •  Yeni Gelin ‘Dizi’ (Tekrar)
          00:15

          Yeni Gelin ‘Dizi’ (Tekrar)

        •  Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)
          02:45

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Klavye Delikanlıları ‘Dizi’ (Tekrar)
          04:30

          Klavye Delikanlıları ‘Dizi’ (Tekrar)