Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          07:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)

        •  Zahide Yetiş'le
          09:00

          Zahide Yetiş'le

          Pürüzsüz cildin sırları SABAH kuşağının ilgiyle takip edilen programı "Zahide Yetiş'le" yine dopdolu! Canlı yayının ilk konuğu Ramazan ayı boyunca SHOW TV ekranlarında göreceğimiz Prof. Dr. Mustafa Karataş olacak. Ardından Prof. Dr. Emel Güngör sağlıklı ve pürüzsüz cildin sırlarını paylaşacak.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          12:00

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Rekabet tırmanıyor! SEVİLEN yarışma programı "Gelin Evi"nde Tekirdağlı gelinlerin kıyasıya mücadelesi kaldığı yerden devam ediyor. Programın bu bölümüne, 23 yaşındaki ev hanımı Gökçe Karaman konuk olacak. Çeyizlerinden düğün fotoğraf ve videolarına, ev dekorasyonundan moda anlayışına birçok konuda tarzını ortaya koyacak olan Gökçe Hanım, rakiplerinin eleştirileri karşısında zor anlar yaşayacak.

        •  Seda Sayan'la
          15:00

          Seda Sayan'la

          Mustafa Bey'in ailesi stüdyoda SEDA Sayan'ın ev sahipliğindeki "Seda Sayan'la"da gizemli olayların perde arkası aralanmaya devam ediyor. Canlı yayında bugün, öldükten sonra mezarından çıkıp köyüne döndüğünü iddia eden Mustafa Yılmaz'ın ailesi stüdyoda olacak. "Mezardaki yılanlar ve böcekler rahatsız etti, ben de çıktım" diyen Mustafa Bey'in ailesi, bu iddialara dair yorum yapacak.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Mustafa Karataş ile İftar Vakti
          20:00

          Mustafa Karataş ile İftar Vakti

          'İftar Vakti' geldi! PROF. Dr. Mustafa Karataş, Ramazan ayı boyunca "İftar Vakti"nde izleyiciyle buluşacak. Yüce dinimiz İslamiyet'e ve Peygamber'imize dair merak edilenleri anlatan Karataş, canlı bağlantılarla ekran başındaki izleyicilerin soruları da yanıtlayacak.

        •  Sihirbazlar Çetesi ‘Yabancı Film’
          20:45

          Sihirbazlar Çetesi ‘Yabancı Film’

          Sihirbazlar ÇetesiOrijinal Adı: Now You See Me Türü: Suç-Gerilim Süresi: 115 dk. Yılı: 2013 IMDB notu: 7.3 Atlas (Jesse Eisenberg) isimli son derece karizmatik ve etkileyici bir ilüzyonist, birbirinden yetenekli dört sihirbazı bir araya getirir. "Mahşerin Dört Atlısı" adıyla gösteriler düzenleyen ekip, sihir marifetlerini sadece sahne gösterileri için değil, soygun yaptıkları bankaların sistemlerine erişmek ve izleyicileri soymak için kullanırlar. FBI ve Interpol de bir sonraki gizli eylemlerinin ne olacağını tahmin etmeye çalışarak bu çetenin peşine düşer...

        •  Babam ve Oğlum ‘Türk Filmi’
          22:45

          Babam ve Oğlum ‘Türk Filmi’

          Babam ve OğlumYönetmen: Çağan Irmak Türü: Dram Süresi: 98 dk. Yılı: 2005 IMDB notu: 8. 1980 darbesinde annesini kaybeden küçük Deniz, yedi yıl sonra hiç görmediği dedesinin Ege'deki çiftliğine doğru bir yolculuğa çıkar. Dedesini hiç görmemesinin nedeni dedesiyle babasının küs oluşudur. Hüseyin Efendi, oğlunun politik olaylara karıştığını öğrenince onu evlâtlıktan silmiştir. Sadık'ın dönüş nedeni oğlu Deniz'den ayrılmak zorunda oluşudur, küçük oğlunu babasına emanet edecektir...

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          01:15

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)

        •  Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)
          04:00

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)