Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          07:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)

        •  Zahide Yetiş'le
          09:00

          Zahide Yetiş'le

          Gıdaların kanımıza etkisi ZAHİDE Yetiş, ilgiyle takip edilen programı "Zahide Yetiş'le"de her zaman olduğu gibi uzman konuklarıyla sağlığa dair konularda bilgilendirecek. Programın ilk konuğu, Araştırmacı-Yazar Mehmet Ali Bulut, tükettiğimiz gıdaların kanımıza etkilerini anlatacak. Ardından, Op. Dr. Sultan Kaya Ünsal, ameliyatsız göz kapağı tedavisine dair soruları yanıtlayacak.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          12:00

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Yemek bahane sohbet şahane PELİN Karahan'ın lezzete dair püf noktaları paylaştığı "Nefis Tarifler"de bugün yine sofralar ziyafete dönüşecek. Ünlü oyuncu mutfağa konuğu Alev Esmer ile birlikte girecek. İkili, kabaklı mantar çorbası, peynirlisimir ve tavuz dizmeden oluşan mönüyü keyifli sohbet eşliğinde hazırlayacak.

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Günün gelini 'genç anne' EKRANLARIN tek altın ödüllü yarışması "Gelin Evi"nde Tekidağlı gelinler arasındaki rekabet tırmanıyor! Yarışmacılar bugün, 9 aylık evli ve 8 aylık hamile olan 23 yaşındaki ev hanımı Melis Çıkman'ın evine konuk olacak. Genç anne adayı Melis Hanım, rakiplerine çeyizlerini serip hünerlerini sergilemenin yanı sıra bebeğinin ultrasonda çekilen fotoğraflarını da gösterecek.

        •  Seda Sayan'la
          15:00

          Seda Sayan'la

          Meryem'in ikizi nerede? SEDA Sayan'ın ev sahipliğindeki "Seda Sayan'la"da çözülemeyen olayların sır perdesi aralanmaya devam ediyor. Sayan programda bugün, ekibi ve stüdyo konuklarıyla birlikte ikiz kardeşini arayan Meryem'e yardım etmeye çalışacak. Canlı yayına gelecek olan sürpriz tanık Meryem'in ikiz kardeşinin nerede olduğu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunacak.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Mustafa Karataş ile İftar Vakti (Canlı)
          20:00

          Mustafa Karataş ile İftar Vakti (Canlı)

        •  Oflu Hoca'nın Şifresi 'Türk Filmi'
          20:45

          Oflu Hoca'nın Şifresi 'Türk Filmi'

          Oflu Hoca'nın ŞifresiYönetmen: Adem Kılıç Türü: Komedi Süresi: 90 dk. Yılı: 2014 IMDB Notu: 4.5 OFLU Hoca (Çetin Altay), her gün yerel kanalda akıl hocalığı yaptığı programda tahammül sınırlarını zorlayan abuk sorulara yanıt veririr. Bir yandan da yöredeki her dişi için bir tehlike unsuru haline gelen babasını mümkün mertebe zapt etmeye çalışır. Bir gün Hoca'nın gençliğinde oynadığı Doğanspor Kulübü'nün zor durumdan kurtulması için bir başkan gerektiğini öğrenir. Hiç güven vermeyen Müteahhit Ahmet (Ahmet Varlı) ile Oflu Hoca arasında başkanlık mücadelesi başlar...

        •  Hey Canlı
          22:45

          Hey Canlı

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          00:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)

        •  Mustafa Karataş ile Sahur Vakti (Canlı)
          01:45

          Mustafa Karataş ile Sahur Vakti (Canlı)

        •  Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)
          04:00

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)