Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          07:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)

        •  Zahide Yetiş'le
          09:00

          Zahide Yetiş'le

          İslamiyet'e dair.. EKRANLARIN sevilen sunucusu Zahide Yetiş'in ev sahipliğindeki "Zahide Yetiş'le" bugün yine dopdolu! Programın ilk konuğu, Prof. Dr. Caner Taslaman İslamiyet'e dair merak edilenleri yanıtlayacak. Ardından, pedagog Bahar Bal, bilgisayar oyunlarının çocuklarımızı nasıl etkilediğini anlatacak.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          12:00

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Gül şerbeti nasıl yapılır? HAFTA içi her gün ekrana gelen "Nefis Tarifler"de bugün ne pişirsem diye düşünen hanımlar için ramazana özel mönüler hazırlanmaya devam ediyor. Pelin Karahan bugün mutfağa konuğu Belgin Toraman ile birlikte girecek. İkili, taze bezelyeli enginar çorbası, reyhan şerbeti, patlıcanlı fırın ve gül şerbeti yapacak.

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Çekişme artıyor! YENİ gelinlerin yarıştığı "Gelin Evi"nde haftanın finaline bir gün kala rekabet tırmanıyor! Tekirdağlı gelinlerin bugünkü durağı, 1,5 yıllık evli, 36 yaşındaki ev hanımı Feride Kara'nın evi olacak. Feride Hanım'ın rakiplerine çeyizlerini serip düğünde çekilen fotoğraf ve videolarını göstereceği programda her zaman olduğu gibi eleştiri ve eğlence eksik olmayacak.

        •  Seda Sayan'la
          15:00

          Seda Sayan'la

          Sıra dışı iddianın perde arkası GÜNDÜZ kuşağının ilgiyle takip edilen programı "Seda Sayan'la"da bugün yine sıra dışı bir olayın perde arkasında olanlar araştırılacak. Sayan, Hatay'da öldükten sonra başka bir bedende dünyaya geldiklerini iddia eden kişilerin açıklamalarını canlı yayında stüdyo konuklarıyla ele alacak.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Mustafa Karataş ile İftar Vakti
          20:00

          Mustafa Karataş ile İftar Vakti

        •  Şevkat Yerimdar ‘Türk Filmi’
          20:45

          Şevkat Yerimdar ‘Türk Filmi’

          Şevkat YerimdarYönetmen: Bülent İşbilen Türü: Komedi-Romantik Süresi: 90 dk. Yılı: 2013 IMDB Notu: 5.5 ŞEVKAT Yerimdar (Özgürcan Çevik), Balat'ın tarihi çarşısında yumurta dükkânı işleten, sıradan ama bazı arızaları olan bir adamdır. Çevresi tarafından çok sevilen ancak öfke kontrolünü sağlama konusunda zorluklar yaşayan Şevkat'ın yumurtacı dükkânına bir gün bodoslama bir araba girer. Zengin bir ailenin kızı olan Pelin'in (Başak Parlak) yaptığı bu kazadan sonra Şevkat'n hayatı ters yüz olur...

        •  Hey Canlı
          23:00

          Hey Canlı

          Âşıkların gece turu ELİF Özkul'un sunduğu "Hey Canlı"da magazin dünyasında olup bitenler ekrana taşınmaya devam ediyor. Canlı yayın, Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli'nin sevgilisi Bige Önal'la düşman çatlattığı geceden görüntülerle başlayacak. Ardından, "Kibariye'nin 19 yıllık evliliğinin bitme sebebi ihanet mi?" sorusunun yanıt bulacağı haber ekrana gelecek.

        •  Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)
          00:15

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Mustafa Karataş ile Sahur Vakti
          01:45

          Mustafa Karataş ile Sahur Vakti

        •  Çukur ‘Dizi’ (Tekrar)
          03:45

          Çukur ‘Dizi’ (Tekrar)