Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:15

          Kendine İyi Bak

          Düğün öncesi estetik SAĞLIĞA dair konuların ele alındığı "Kendine İyi Bak", Ebru Akel'in sunumuyla ekran yolculuğunu sürdürüyor. Programın ilk konuğu Op. Dr. Taha Mehmetoğlu, düğün öncesi yapılabilecek estetik uygulamaların neler olduğunu anlatacak. Ardından, Op. Dr. Serhan Gazyağcı, akıllı lens tedavisine dair merak edilenleri anlatacak.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Sultan Ana'dan müthiş tüyolar İLGİYLE takip edilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", bu hafta Seda Sayan'ın neden bıçak altına yatmaya hazırlandığının yanıtını içeren haberle başlayacak. Elif Özkul'un sunduğu program, Çukur'un Sultan Ana'sı Perihan Savaş'tan sezon finaline dair müthiş tüyolarla devam edecek.

        •  Çukur ‘Dizi’ (Tekrar)
          13:00

          Çukur ‘Dizi’ (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi
          17:00

          Çocuktan Al Haberi

          Muzip minikler yine güldürecek MİNİK yıldızların başrolde olduğu yarışma "Çocuktan Al Haberi" bugün yine gülmekten kırıp geçirecek. Evrim Akın'ın sunduğu programın bu bölümünde, Birgül Mutlubaş, Ali Keskin ve Aleyna Koç yarışacak. 9 çocuğun sorulara verdikleri ya da veremedikleri cevapları tahmin etmeye çalışacak olan büyükler, küçüklerin muziplikleriyle zor baş edecek.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Mustafa Karataş ile İftar Vakti
          20:00

          Mustafa Karataş ile İftar Vakti

        •  Yeni Gelin ‘Dizi’
          20:45

          Yeni Gelin ‘Dizi’

          'Yeni Gelin'in damadı askere gidiyor!Cumartesi ekranlarının eğlence adresi "Yeni Gelin"de bu akşam, konak halkı asker uğurlayacak. Yeni gelin Bella, Hazar askere gitmeden önce onunla zaman geçirmek için fırsat kollayacak BAŞROLLERİNİ Jessica May ve Tolga Mendi'nin paylaştığı, SHOW TV'nin kahkaha dolu dizisi "Yeni Gelin"de bu hafta konakta bayram havası esecek. Dizinin 52'nci bölümünde olaylar şöyle gelişecek:Baran'la Şirin sonunda evlenir. Kalender Ağa, sağlığına kavuşup konağa geri döner. Helga'nın da yeniden konağa gelmesi, Kalender'in eşlerini fazlasıyla rahatsız eder. Kamilla'nın ulaştığı bir harita ile kaynanalar, aradıkları sırrın çözümüne yaklaştıklarını düşünseler de yanılırlar. BEKLENEN GÜN GELİP ÇATIYORBaran ile Şirin balayında da hem birbirleriyle, hem de talihsizlikleriyle boğuşur. Kağan, Nazgül'ün lohusa depresyonuyla uğraşır. Bella ise birkaç gün sonra askere göndereceği kocasıyla zaman geçirmek için fırsatı kollar. Beklenen gün gelip çattığında Hazar, davul zurnalarla askere uğurlanır. Bella içinse zor zamanların başlangıcıdır...

        •  Taksi 4 ‘Yabancı Film’
          00:15

          Taksi 4 ‘Yabancı Film’

          Taksi 4Orijinal Adı: Taxi 4 Türü: Aksiyon-Komedi-Suç Süresi: Yılı: 91 dk. IMDB Notu: 5.6 KOMİSER Gilbert (Bernard Fancy) bir otel temizlikçisini terörist, ünlü futbol yıldızı Djibril Cisse'yi (Djibril Cisse) ise yasadışı bir göçmen sanacak derecede saftır. Belçikalı bir suçlu Afrika'ya gönderilmeden evvel 24 saat boyunca Marsilya polisine emanet edilir. Emilien (Frederic Diefenthal) bir polis için fazla iyi niyetlidir ve bunun farkına varan zeki hırsız, Emilien'i aslında masum olduğuna ikna eder. Belçikalı ölümcül suçlu serbest kalınca tüm Marsilya bir cehenneme döner...

        •  Mustafa Karataş ile Sahur Vakti
          01:45

          Mustafa Karataş ile Sahur Vakti

        •  Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)
          03:45

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Klavye Delikanlıları ‘Dizi’ (Tekrar)
          05:45

          Klavye Delikanlıları ‘Dizi’ (Tekrar)