Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          07:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)

        •  Zahide Yetiş'le
          09:00

          Zahide Yetiş'le

          Düşündüren hikâyeler SABAH kuşağının ilgiyle takip edilen programı "Zahide Yetiş'le" bugün yine dopdolu! Canlı yayının ilk konuğu hayatın içinden düşündüren hikâyeleriyle eğitimci-yazar Alişan Kapaklıkaya olacak. Ardından eczacı Hülya Kayhan ise, saç dökülmesi, saçkıran ve sivilce gibi birçok soruna evde hazırlanabilecek doğal tarifleri paylaşacak.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          12:00

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Bayrama özel tarif: Cevizli baklava PELİN Karahan'ın ev sahipliğindeki "Nefis Tarifler"de bugün mönü Anadolu'nun zengin mutfağından! Her bölümde farklı bir ismi ağırlayan ünlü oyuncunun bugünkü konuğu Ayşe Başpınar olacak. İkili leyifli sohbet eşliğinde ayran aşı çorbası, etli el açması börek ve cevizli baklavanın nasıl yapıldığını gösterecek.

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Haftanın geri sayımı başladı! YENİ gelinlerin kıyasıya möücadelesine sahne olan "Gelin Evi"nde haftanın final heyecanına bir gün kaldı! Programın bugünkü ev sahibi, 15 günlük evli, 20 yaşındaki ev hanımı Dilan Akduman olacak. Çiçeği burnunda gelin, moda anlayışından ev dekorasyonuna, çeyizlerinden mutfaktaki hünerlerine birçok konuda rakiplerinin beğenisini kazanmaya çalışacak.

        •  Yeni Gelin ‘Dizi’ (Tekrar)
          15:30

          Yeni Gelin ‘Dizi’ (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kılıçdaroğlu İle Gündem Özel
          19:00

          Kılıçdaroğlu İle Gündem Özel

        •  Mustafa Karataş ile İftar Vakti
          20:00

          Mustafa Karataş ile İftar Vakti

        •  Hükümet Kadın 2 ‘Türk Filmi’
          21:00

          Hükümet Kadın 2 ‘Türk Filmi’

          Hükümet Kadın 2Yönetmen: Sermiyan Midyat Türü: Komedi Süresi: 105 dk. Yılı: 2013 IMDB Notu: 6.0 SERMİYAN Midyat, yönetmenliğini de üstlendiği "Hükümet Kadın 2"de başrolü Demet Akbağ ile paylaşıyor. Filmde olaylar şöyle gelişiyor: Belediye başkanı olmak için kendi kendine gelin güvey olan Faruk (Sermiyan Midyat) güvey olma konusunda epey yol kat eder. Xate (Demet Akbağ) bir sabah kötü bir sürprizle karşılaşır. Bu sürpriz, Xate ile Faruk'u yeniden karşı karşıya getirir. Seçim vaatleriyle meydanlarda yarışırlar...

        •  Hey Canlı
          23:15

          Hey Canlı

          Paris Hilton'un Antalya macerası EKRANLARIN sevilen magazin programı "Hey Canlı" bu hafta, 'Çukur'un sezon finali gecesinden çok özel görüntülerle başlayacak. Elif Özkul'un sunduğu program, birkaç gün önce Antalya'da bir defilede yürüyen dünyaca ünlü medyatik güzel Paris Hilton'un yaşadıkları ve düşme tehlikesi geçirdiği anları içeren haberle devam edecek.

        •  Çukur Sezon Finali Konseri
          00:30

          Çukur Sezon Finali Konseri

          Çukur'dan muhteşem konserGörkemli bir sezon finali ve gala gecesiyle yaz tatiline çıkan SHOW TV'nin ekranlara damga vuran dizisi "Çukur"un gala gecesinde düzenlenen "Çukur Sezon Finali Konseri" bu akşam ekrana gelecek SHOW TV'nin milyonları ekrana kilitleyen fenomen dizisi "Çukur"un geçtiğimiz gün, Haliç Kongre Merkezi'nde Tohum Otizm Vakfı yararına düzenlenen gala gecesinde gerçekleşen "Çukur Sezon Finali Konseri", bu akşam SHOW TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Yıldız oyuncu kadrosundan Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Kubilay Aka gibi isimlerin sahneye çıkıp dizinin dillere dolanan şarkılarına imza atan ünlü müzisyenlerle yaptığı düetler, Çukur hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeyti yaşatacak.

        •  Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)
          02:15

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          04:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Gülümse Yeter ‘Dizi’ (Tekrar)
          05:45

          Gülümse Yeter ‘Dizi’ (Tekrar)