Twitter
Bir kayıp çocuk haberi daha! Tokat'ta kaybolan 4 yaşındaki Evrim Ateş aranıyor
11 Temmuz 2018 Çarşamba

Tokat'ın Turhal ilçesinde yaşayan 4 yaşındaki Evrim Ateş'ten bir süredir haber alınamıyor. Evrim Ateş, Yenisu Köyü yaylasında hayvanları suya götüren babaannesinin peşine takıldı. Yaşlı kadın, çocuğu görünce alıp eve geri bıraktı. Akşam eve döndüğündeyse, torununu göremeyen babaanne, komşularından yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve AFAD ekipleri bölgede arama çalışması başlattı. Jandarma ekipleri "Dalgıç" isimli köpek ile arama yaptı. Bu arada, küçük Evrim'in kalça çıkığı hastalığının olduğu ve ailesinin dün akşam cep telefonu ile Evrim'in fotoğrafını çektiği öğrenildi. Jandarma ekipleri, anne ve baba ile akrabalarının ifadelerini aldı.

Küçük çocuğu arama çalışması bugün de devam etti. Ekipler, ormanlık alanı didik didik ediyor; açık arazide iz sürüyorlar. Kaybolan 4 yaşındaki Evrim Ateş aranıyor. Şimdilik haber yok. Endişeli bekleyiş sürüyor. Ayrıntıları ve son durumu DHA Muhabiri Ümit Avcı, Habertürk TV'de anlattı.

YUSUF YILMAZ HÂLÂ BULUNAMADI

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yaşayan Yusuf Yılmaz'dan ise hâlâ bir haber yok. 15 yaşındaki kayıp çocuğun İstanbul Beylikdüzü'nde görüldüğü öne sürülüyordu. Ancak güvenlik kamerası görüntülerini izleyen aile, emin olamamıştı. Yılmaz ailesi, kendilerine iletilen yeni fotoğrafta o kişinin, çocukları olmadığına kesin olarak kanaat getirdi. 

Kayıtlardaki kişinin Yusuf olmadığı anlaşılınca, arama çalışmaları tekrar Silvan'da yoğunlaştırıldı. Çatakköprü Jandarma Karakolu'nda toplanan komando ve koruculardan oluşan 30 kişilik ekip harekete geçti. Dedektör köpeklerle Malabadi Çayı kenarında iz sürdüler. Ancak şimdiye dek bir sonuç alınamadı.