Twitter
16 Mart 2018 Cuma

Futbolda gözler yarın akşam Kadıköy'de olacak! Fenerbahçe ile Galatasaray 387. kez karşı karşıya gelecek. Peki iki takım dev maça nasıl hazırlanıyor? Teknik direktörler nasıl bir taktikle çıkacak?

Süper lig'de sezonun en önemli maçlarından biri yarın akşam oynanacak. Fenerbahçe ile Galatasaray kozlarını Kadıköy Ülker Stadı'nda paylaşacak. İki takımda hafta boyunca derbiye hazırlandı. Derbiye lider çıkacak olan Galatasaray, zirvedeki avantajını korumak için kazanmak istiyor. Teknik Direktör Fatih Terim derbinin taktiğini belirledi. Tecrübeli teknik direktör hücum oyuncularından ön alanda baskı istedi. Fenerbahçe'ye rahat oynama imkanı vermek istemeyen Terim, Belhanda ve Feghouli gibi oyunculara da şut emri verdi. Maçı 11 kişiyle tamamlamak isteyen Terim,, oyuncularını sakin kalmaları yönünde uyardı.

YA TAMAM YA DEVAM MAÇI

Fenerbahçe ise derbiyle şampiyonluk yolunda tamam ya da devam maçı olarak bakıyor. Takım kaptanları Volkan Demirel ve Mehmet Topal arkadaşlarıyla yaptıkları toplantılarda, "Burada 19 yıldır yenilmiyoruz. Bu bir seri değil, gelenek. Bunu hissederek oynayalım" şeklinde konuştular. Teknik Direktör Aykut Kocaman kadroda büyük bir değişiklik yapmayacak. Sabırlı oyunla Galatasaray savunmasını hataya zorlamayı düşünen Kocaman, duran toplara da çok önem veriyor. Yarın akşam Kadıköy Ülker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.