Twitter
10 Haziran 2018 Pazar

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray, bir yandan kadrosunu güçlendirmek isterken; diğer yandan da UEFA ile yaptığı anlaşmayı aşmamak amacında...

UEFA ile yeni bir sorun yaşamak istemeyen sarı-kırmızılı yönetim, transferde daha çok bonservisi elinde olan oyuncular ve kiralama formülü üzerinde duracak. Başkan Mustafa Cengiz ile sürekli temas halinde olan Teknik Direktör Fatih Terim, eski oyuncuları Badou Ndiaye ve Bruma'nın şartlar uygun olması halinde kiralanmasını istedi.

Takımı Stoke City'nin Premier Lig'den düşmesi nedeniyle ayrılma kararı alan Ndiaye, Şampiyonlar Ligi nedeniyle Galatsaray'a dönmeye sıcak bakıyor. Yönetim Senegalli futbolcunun menajeriyle temas halinde. Terim de Ndiaye'nin orta sahadaki sorunu çözeceğini düşünüyor.

Geri gelmesi gündemde olan bir diğer futbolcu da Bruma. Galatasaray'ın geçen yaz 15 milyon euroya Leipzig'e sattığı Bruma, Alman ekibinde göze giremedi. Leipzig, geride kalan sezonda takımına 7 gol 2 asistlik katkı sağlayan Portekizli oyuncuyu kiralık vermeyi düşünüyor. Galatasaray yönetimi, önümüzdeki günlerde Bruma ve Leipzig kulübüyle temasa geçecek.