Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Umut Akyürek'ten Oktay Ertuğrul paylaşımı: 27 yılı devirdik - Magazin haberleri
        1

        Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı oldu. Akyürek, eşi Oktay Ertuğrul ile birlikte konservatuvar yıllarında çekilen eski bir fotoğrafını yayınladı.

        2

        "YAKLAŞIK BİR ÖMÜR ÖNCE"

        Akyürek, yayınladığı gönderi ile eşiyle birlikteliklerinde 27 yılı geride bıraktıklarını ifade etti. 47 yaşındaki şarkıcı, konuyla ilgili, "Yaklaşık bir ömür önce... Konservatuvar yıllarımız" ifadelerini kullandı.

        3

        "ASSOLİST OLUNMAZ, ASSOLİST DOĞULUR"

        Sosyal medyada başlayan 20'li yaşlara ait fotoğraf paylaşma akımına da katılan Akyürek, bu pozunu, "Assolist olunmaz, assolist doğulur... 20 yaşında da kokoşluğumdan asla ödün vermemişim. Topuzum, full makyajım, pembe saten ceketim, berbat sarı tonlu saçlarım... Daha ne olsun!" ifadeleriyle yayınladı. Ünlü şarkıcının paylaşımları takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

        4

        Sosyal medyayı aktif kullananlar ünlüler, geçmişte çektirdikleri fotoğrafları takipçileriyle paylaşıyor. Kimi çocukluk hallerini, kimileri de çalıştıkları sektöre giriş yaptığı ilk yıllarındaki görüntülerini yayınlıyor. Bazen de fotoğraflar arşivlerden çıkıyor...

        5

        DİĞER ÜNLÜLERİN NOSTALJİK PAYLAŞIMLARI

        Merve Boluğur

        6

        Merve Boluğur