Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü sanatçılar 19 Mayıs 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı sahnede kutladı - Magazin haberleri
        1

        Sanatçılar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı, Türkiye’nin dört bir yanında verdikleri konserlerle kutladı.

        2

        HT Magazin'den Serkan Öztürk'ün haberine göre, Maltepe'de bir alışveriş merkezinde sahne alan Oğuzhan Koç, performansıyla bayram coşkusuna renk kattı. Konser öncesinde basın mensuplarıyla sohbet eden Koç, ‘Yol Arkadaşım 2’ filminin ekim ya da kasım ayında vizyonda olacağını müjdeledi.

        3

        İrem Derici ise Sarıyer Belediyesi’nin İstinye Tersane’de düzenlediği konserde müzik ziyafeti çekti. Ünlü şarkıcı, sahneden önce kendisine “Yakından daha güzelmişsiniz” diyen muhabirlere “Çok yakından bakmayın, bozuluyor. Davulun sesi gibiyim aslında. Uzaktan güzel geliyorum” yanıtını verdi.

        4

        "ÜLKEME LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUM"

        Aleyna Tilki, konseriyle bayram coşkusunun katlanmasını sağladı. Ünlü şarkıcı, “Ülkece böyle özel günlerde birleştiğimizde mutlu oluyorum. Böyle bayramlara, bu ülkeye layık olmaya çalışıyorum” dedi.

        5

        "BUGÜN BİZİM GÜNÜMÜZ"

        Edis, bayram coşkusunu Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda, 15 bin hayranıyla birlikte yaşadı. Ünlü popçu, “Bugün bizim günümüz. Hepimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

        6

        "TEK YÜREK OLALIM"

        Azerbaycan'ın başkenti Bakü’de konser veren Kenan Doğulu, barış ve birlik mesajları vererek herkesi tek yürek olmaya çağırdı. Doğulu, Bakü Kongre Merkezi’ni tıka basa dolduran hayranlarını şarkılar ve marşlarla coşturdu.

        7

        "ATA'MIZA MİNNETTARIZ"

        Kıbrıs'taki bir otelde müzikseverlerle buluşan Serdar Ortaç, “Bayramlarda konserler bir başka oluyor” dedi ve ekledi: “Ata’mıza minnettarız.”

        8

        Göksel, Bursa’daki Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’nda müzik ziyafeti çekti. Ünlü şarkıcı, “Bayramımızın 99. yılı kutlu olsun” dedi.

        9

        Buray, Antalya Finike’deki 100. Yıl Stadyumu’nda, en sevilen şarkılarını seslendirdi. 10 bin kişinin katıldığı organizasyonda hem bayram kutlandı hem de ortaokul ve lise mezuniyet töreni düzenlendi.

        10

        ANITKABİR'E KARŞI "İZMİR MARŞI"

        Çankaya Belediyesi’nin düzenlediği Üniversitelerarası Müzik Yarışması’nın finalinde sahne alan Şebnem Ferah, Anıtkabir manzarasına karşı ‘İzmir Marşı’nı söyledi.

        11

        Behzat Gerçeker’in şefliğindeki ENBE Orkestrası bayramı, Vega Okulları’nın 200 kişilik korosuyla kutladı. ENBE ve gençler birlikte ‘Onuncu Yıl Marşı’nı söylerken coşku tavan yaptı.

        12

        YAĞMURDA KUTLAMA

        Beylikdüzü'ndeki bir sahnede konser veren Kalben, şarkılarını yağan yağmura aldırış etmeyen hayranlarıyla bir ağızdan seslendirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ