Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlülerin 'Anneler Günü' paylaşımları - Magazin haberleri
        1

        İBRAHİM TATLISES

        Beni bugünlere getiren yüreği, mekanı cennet olan annem... Siz gelecek nesillere ömrünü adayan yeryüzünün eşsiz melekleri... Sizlerin ve çocuklarımın annelerinin günü kutlu olsun.

        2

        HAZAL KAYA

        Herhangi bir canlıyı yavrusu bilip karşılıksız bir sevgiyle besleyen, yanında olan, güvende hissettiren canım kadınlar... 'Anneler Günü'müz kutlu olsun.
        Bu karşılıksız sevebilme becerimiz başımıza iş açmış hep, tuhaf beklentiler yaratmış... Kendimizden vazgeçmemiz beklenmiş, doğrusunu bu zannetmişiz... Yok olurken var etmeye çalışıp, çelişkimizde boğulmuşuz... Birbirimze el uzatmayı değil, dil uzatmayı öğretmişler bize... Karşılıksız sevmeyi bilmeyenler, varlığımızı bayılarak aldığımız bu şahane sorumluluğa indirgeyenler... Bugünü kutlarken dönüp kendimizi de tebrik edelim; bütün imkansızlıklara rağmen sevmeye, sevmeyi öğretmeye devam ettiğimiz için. Şartlar çetin, biz de fena değiliz.

        3

        ATA DEMİRER

        Bütün çiçekler annelerin bugün... Tüm annelerin ellerinden öperim... Not: Dünyanın en komik kadını annemdir net.

        4

        TARKAN

        Canım annem ve yavrumun annesi canım Pınar'ım...
        İki en kıymetlim... Tüm annelerin 'Anneler Günü'nü en içten duygularımla kutlarım.

        5

        ÇAĞLA ŞIKEL

        Benim cennetim çocuklarım... Bir gelincik, bir papatyayla günümü kutlayan yavrularım... İyi ki sizin annenizim... Başta kendi annem olmak üzere yeryüzündeki ve gökyüzündeki tüm annelerin gününü kutluyorum.

        6

        ÖYKÜ KARAYEL

        'Anneler Günü'm kutlu olsun. Senin de annem...

        10

        ESER YENENLER

        Bu fotoğraf senin eserin karıcığım... Bu sadece bir fotoğraf karesi değil, öncesi ve sonrasıyla bir başarı hikayesi... Bu hikayeyi birlikte yazabildiğimiz için çok ama çok şanslıyım. 'Anneler Günü'n kutlu olsun benim biricik karıcığım.

        11

        BÜLENT ŞAKRAK

        Annem ve çocuklarımın annesi... Gerisi iyilik, sağlık...

        12

        DEMET ŞENER

        Başta canım annem Naime Şener olmak üzere; doğurmuş, doğurmamış, yüreğinde annelik duygusunu taşıyan, vicdanlı, güçlü ve sevgi dolu tüm kadınların 'Anneler Günü kutlu olsun.

        13

        MERVE ÖZBEY

        Doğurmuş, doğurmamış, kendi vicdanı ve ruhu anne olan tüm kocaman yürekli kadınların ve bir cana, evlada anne şevkatiyle sarılabilen erkeklerin de 'Anneler Günü' kutlu olsun.

        14

        ASLI GÜRBÜZ

        İçinde her canlı için sevgi ve şefkat barındıran, üretirken paylaşan, paylaşırken de merhamet eden her kadının, her genç kızın kutlu olsun bu günü... Olmak isteyip olamayan, olmuşken kaybeden, bugün sahip olamadığı “anne” ve “annelik” için içi acıyan tüm kız kardeşlerimi kalplerinden öperim... Acıyan kalplerden öpmeyi Sevim'den öğrendim, bu vesile ile huzurlarınızda o kadına teşekkür ederim.

        15

        CANSU TOSUN

        Ve ben tekrar çocuk hissettim kendimi... Şımarabilmek ve ne yaparsan yap seni her zaman sevecek... Biliyorsun ya işte o duyguyu çok seviyorum. Şükür... Anneanem gittiğinde "Anne gibisi yokmuş, kimse seni o kadar düşünmüyor" demiştin... Anneler; siz çok ama çok yaşayın ve bırakın biraz da biz sizi şımartalım. Ne güzel bir anneanne oldun.

        Benim de ilk 'Anneler Günü'm ve bu kadar önemli bir gün olduğunu daha iyi idrak ettim. Çünkü evet gecen gündüzün birbirine karışabiliyor... Senden daha önemli biri var hayatında ve ne olursa olsun onun için her saniye en güzelini en iyisini diliyorsun ve yapıyorsun. Severek yapıyorsun. Anne, 'Anneler Günü'n kutlu olsun. Marsel teşekkür ederim bana geldiğin ve benim "Asla yapamam" dediğim şeyleri yaptırıp gücüme güç kattığın için... Tüm annelerin ve kendi evladı olmadığı halde etrafındaki tüm evlatlara, canlılara şefkat sevgi ve saygı ile yaklaşan herkesin 'Anneler Günü' kutlu olsun. Şükür...

        16

        IŞIN KARACA

        Ve benim güzel annem... Cesur annem... Öğrenmeye ve öğretmeye bayılan akıllı annem... Bugünler geçecek, ayrı ülkelerde olmayacağız. Sana kocaman kocaman sarılcaz... Bana öğrettiğin her değer için binlerce kez teşekkür ederim. İyi ki senin kızın olarak dünyaya geldim. 'Anneler Günü'n kutlu olsun. Çok özel bir kadınsın. Çok özel bir insansın. En iyi arkadaşım, sırdaşım, dert ortağım, canım annem. Seni çok seviyorum.

        17

        FUNDA ARAR

        Canım annem... Tüm annelerin, dünyadaki her yavruyu anne şevkatiyle kucaklayan kadınların 'Anneler Günü'nü kutlarım.

        18

        SEDA SAYAN

        Canım annem ve anne yarım ablam sizi çok seviyorum. 'Anneler Günü'nüz kutlu olsun.

        19

        İZZET YILDIZHAN

        Anne olmayınca sığınacak bir yer kalmıyor... Nur içinde yat annem bütün annelerin 'Anneler Günü'nü kutluyorum.

        20

        OKTAY KAYNARCA

        Kendi annemin nezdinde başta şehit annelerimiz olmak üzere bütün annelerin 'Anneler Günü'nü kutluyorum.

        21

        CANAN ERGÜDER

        Başta bana anne olmayı öğreten, ihtiyaç duyduğum her anda yanımda olan bu muhteşem kadınların ve herhangi bir canlıya annelik duygusu beslemiş tüm kadınların 'Anneler Günü'nü kutlarım.

        22

        DERYA ŞENSOY

        Canımın içi annemin ve tüm annelerin, 'Anneler Günü' kutlu olsun.

        23

        CEYDA DÜVENCİ

        Şartların ne olursa olsun, yapabilidiğin, yapamadığın, kalbinle baktığın her canlı için, anne saydığın herkesin, annelik yapan babaların... 'Anneler Günü'müz kutlu olsun.

        24

        SAFİYE SOYMAN

        Başta şehitlerimizin annelerinin ve tüm annelerin anne olsun, olmasın tüm kadınlarımız annedir. 'Anneler Günü'nü kutluyorum, ellerinden ve yanaklarından öpüyorum.

        25

        EBRU AKEL

        Annem... Güçlü, renkli, kararlı, sevgi denizi annem... Fedakar, dürüst, çalışkan, bitanem... Senin kızın olmam bu hayatta bana binlerce artı... Seni çok seviyorum. Ben doğdum sen 3. kez anne oldun, ablalarım küçük annelerim oldular. Eren'im doğdu ben anne oldum. Şükürler olsun... Tüm annelerin, hayatıma dokunmuş tüm değerleri annelerin/kadınların 'Anneler Günü'nü kutluyorum.

        26

        ECE ERKEN

        Çok severiz birbirimizi çok da kavga ederiz... Kavga sebeplerimiz bize özel kalsın ama çok saçma şeylerdir, klasik anne-kız kavgası. Engeller falan çocuk gibidir ama 2-3 güne dayanamaz bir şekilde ulaştırır kendine canım annem. Çok şükür ulaşabiliyoruz, Allah eksikliğini hissettirmesin. Oğluşumu büyütürken en büyük yardımcım... Canım annem iyi ki varsın. Sen hep ol da biz hep tartışalım, yeter ki ol... Annesini kaybeden tüm evlatlara sabır diliyorum.

        27

        NİLÜFER

        Bu özlem hiç bitmez... 'Anneler Günü'müz kutlu olsun.

        28

        EBRU CÜNDÜBEYOĞLU

        Annem... Canım... 'Anneler Günü'n kutlu olsun. Çocuklara emek verip geleceğe sevgi eken herkesin 'Anneler Günü' kutlu olsun.

        29

        AMİNE GÜLŞE

        'Anneler Günü'n kutlu olsun kraliçem... Tüm annelerimizin 'Anneler Günü' kutlu olsun.

        30

        MELTEM YILMAZKAYA

        Bir kız çocuğuyla hayatta tek başına mücadele etmek zorunda kaldığın yaştayım annem... imkan olsa herkese anlatsam, nasıl bir mücadeleyle hayata tutunduğunu... Kimine kavun kimine kelek hayatın, çok şanslılarından olmasan da sana söz veriyorum ki senin şansın son nefesime kadar ben olacağım. Seni çok seviyorum canım anneciğim.

        31

        BURCU KARA

        Tüm çocuklara sevgiyle bakan, kalbinde şevkat ve annelik duygusu olan herkes var olsun. Hepimizin günü kutlu olsun... Bugün böyle uyandırıldım. Bu kadar büyüdüğüne inanamıyorum...

        32

        ALİNA BOZ

        Anneciğim...

        33

        KENAN DOĞULU

        Varlığıyla hayatımıza renk veren, gülüşüyle dünyamızı değiştiren; sevgisi, desteği ve sonsuz inancıyla her zaman arkamızda duran canım annem, 'Anneler Günü'n kutlu ve mutlu olsun. İyi ki varsın, seni çok seviyorum.

        34

        MERVE BOLUĞUR

        Dünyalar güzeli annemin 'Anneler Günü'nü kutlarım ve tabii diğer annelerin de...

        35

        OKAN KURT

        Canımız... Evimizin gülü... Annemiz seni çok seviyoruz... 'Anneler Günü'n kutlu olsun. Allah'ım seni yanımızdan, başımızdan eksik etmesin.

        36

        CELİL NALÇAKAN

        Başta canımız annemiz olmak üzere, tüm annelerin gününü kutlar, kıymetli ellerinden öperim... Anneciği bu dünyadan göçmüş olanların hüznünü de düşünerek, kutlama konusunu abartmamanızı tavsiye ederim.

        37

        ÇAĞLA KUBAT

        Bir sürü genci yetiştirirken, kendini sürekli geliştiren, hep üreten, çalışan, gezen, yaşam enerjisini hiç kaybetmeyen, tüm bunları yaparken sevdiklerini hiç ihmal etmeyen canım annem... Ne güzel bir örneksin bana ve Selin'e... 'Anneler Günü'n kutlu olsun.

        38

        ÜMRAN AKARÖZ

        Anneler, dünyada ileriyi görme yetisine sahiptir. Bu annelik öngörüsü; hormonlarla, tıpla, bilimle açıklanamaz. Annemle bakıyoruz, o görüyor yine... Yol gösterenim, canım annem... Sen hep hayatımda, yanımda sağlıkla, bana yol arkadaşı ol. Bizim yolumuz seninle olsun. 'Anneler Günün' kutlu olsun Safiye Soyman. Tüm annelerin ellerinden, yüreğinden öperim...

        39

        BENGÜ

        Kocaman bir kız olduğunda da yine böyle şefkatle, aşkla ve yüreğime sığdıramadığım sevginle; bazen en iyi arkadaşın, bazen en büyük sırdaşın, bazen en büyük sevincin olarak hep yanında olacağım canım kızım... Yüreğinde annelik sevgisini taşıyan herkesin 'Anneler Günü' kutlu olsun. Cennetteki annelere selam olsun.

        40

        İCLAL AYDIN

        Bu fotoğraf 2015 yazından... Annemin hastalığının ve unutuşunun hız kazandığı günlerden... Şimdi bu fotoğrafa baktığımda aslında hala çok sağlıklı ve neşeliymiş diye düşünüyorum. Fakat biz hep çok çöktü, çok yıprandı diye üzülüyorduk. Şimdi bu görünenin yarısı kadar... Dün geceyi acilde geçirdik. Hastalığının yatağa bağlı kısmında şimdi annem. Unutmanın içgüdüsel, temel hayati eylemlerde de başladığı dönemde. Eve en yakın devlet hastanesinin acil servisindeki genç doktorlar kan ter içinde bir hastadan diğerine koşturuyordu. Annem yapılan ilk müdehaleden sonra uykuya dalmışken, elim ellerinde onları izledim uzun bir süre. Bu işi seçmek, zor bir eğitimden geçip, pek çok şeyden vaz geçerek bu yolda emek verirken kıymetinin bilinmemesi, şiddete maruz kalmak... Sağlık çalışanı olmak çok zor iş... Kendi kendime dua ettim hepsine. Umarım kabul olmuştur şükranla dolu dualarım... Annem bir süre sonra gözünü açıp beni görünce gülümsedi. "Yavrum" dedi. Konuşmuyor aslında artık. Konuşamıyor. Ama o kadar aydınlık gülümsedi ve o kadar anlaşılır bir şekilde çıktı ki ağzında o kelime sanırım. O çılgın kaosun içindeki o tertemiz idealizm, bütün o doktor, hemşire ekininin o nefes almadan koşturmalarına, çabalarına kalbim minnetle sızladı bir kez daha.

        İstanbul'da telefonun bir ucunda endişeyle bekleyen kardeşim Hilal'e "Tamam, eve geçiyoruz. İyi şimdi" derken kızım Lal anneannesinin saçlarını okşuyordu. Apartmanın asansörüne tekerlekli sandalye sığmadığı için kucağımıza aldık. Beni doğuranı, benim doğurduğumla taşırken asansörde yeni bir gün başladı. 9 Mayıs Pazar 'Anneler Günü' annemi yatağına yatırdık. Kızım Lal "Anneler Günü'n kutlu olsun annem" dedi gözleri dolu dolu... "Senin de kutlu olsun kızım" dedim. "Belki de en unutulmaz 'Anneler Günü' budur bizim için...

        Annem şu anda gayet iyi. Herkese, her dileğe peşinen ve desteğini esirgemeyen komşularımıza, acil servis çalışanların çok teşekkür ederiz. Kalbinde annelik hissiyle yaşayan herkesin 'Anneler Günü' kutlu olsun.

        41

        AYLİN KONTENTE

        Koşulsuz, zamansız, mekansız, sonsuz sevginin sahibi annem... Seni mükemmel olduğun ve olamadığın her halinle seviyorum. Senin kızın olmak benim şansım oldu. Bu vesileyle anne gibi seven herkesin günü kutlu olsun.

        42

        HANDE ATAİZİ

        Sen yirmi yaşındayken ben planda mıydım acaba... Yıllar geçip bu fotoğrafa baktığın zaman, senin yaşının iki misli çocuklarının olması nasıl bi histir kim bilir... Biz anneciyizdir. Bana hep "Yaz" der; O zaman duygularını daha iyi ifade ediyorsun. Bu iyi mi kötü mü bilemedim... Galiba nasıl olursa olsun bir şekilde sevdiklerimize andayken ne hissettiğimizi söyleyebilmeyiz. İçimizde ne varsa, iyi-kötü ama yazarak ama sarılarak doğru yanlış demeden...

        Ben kendimi doğru ifade etmeyi yıllar sonra başaranlardanım. Herkes uyuduktan sonra gizlice annesinin odasına gidip, saçlarını seven o küçük kız çocuğu da büyüdü artık. Canım annem seni bu dünyadaki her şeyden çok seviyorum. Sen daima benim yaşama sebebim oldun. Hep en zor zamanlarım da her şey üstüme gelirken, dünya üstüme çökmüşken hep senin varlığınla ayakta kaldım. Bağımız o kadar güçlü ki sonsuza dek bir yolunu buluruz gibime geliyor. Senin ve tüm annelerin 'Anneler Günü' kutlu olsun.