Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uşak Belediyesi, yaz aylarını kentte geçirecek minikler için hem eğitici hem de eğlendirici dopdolu bir yaz okulu programı hazırladı. Kurslar için başvurular başladı.

        Uşak Belediyesi Spor işleri Müdürlüğü’nün her yıl düzenlediği yaz okulları bu sene 6 dalda birden açılıyor. Yüzme, karate, tenis, futbol, jimnastik ve basketbol branşlarında düzenlenecek kurslarla minikler keyifli ve eğitici bir yaz geçirecek.

        Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen spor kurslarına başvuracak olan gençler içinse tarih belli oldu. 21 Mayıs22 Haziran tarihleri arasında Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nden başvurular alınacak. Beş branşta 714 yaş arası çocukların katılacağı derslere, yalnızca jimnastik alanında 612 yaş aralığındaki öğrenciler kabul edilecek. Yüzme birinci dönem kursları 19 Haziran 13 Temmuz, diğeriyse 2 Temmuz31 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

        Yakaladığı üst üste iki şampiyonlukla futbol meşalesini elinde tutan şehrin gururu Uşakspor kurslarda gençlerin yanında olacak. Futbol alanındaki eğitimler UTAŞ Uşakspor’un deneyimli kadrosu eşliğinde Huzurkent Altyapı Tesislerinde gerçekleştirilecek.

        Gençlerin sosyal faaliyetlerine büyük bir önem verdiklerini ve yaz aylarını dolu dolu geçirmelerini sağlayarak gelişimlerini desteklemeyi hedeflediklerini söyleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Yaz okulları bu yıl da güzel heyecanı beraberinde getirecek.” dedi.

        Her mevsimin Uşak Belediyesi tarafından yapılan bu tarz eğitim ve etkinliklerle ayrı bir değer kazandığını ifade eden Başkan Cahan, “Kış döneminde açtığımız sanatsal ve kültürel alanlardaki kurslarımıza yönelik gördüğümüz büyük ilgi bizi çok memnun etti. Nasıl ki ailelerimiz çocukları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyorsa bizler de onları evlat biliyor ve Uşak Belediyesi olarak dolu dolu bir yaz hazırlıyoruz. Bu yaz için miniklerimize farklı alanlarda 6 kurs hazırladık. Profesyonel spor hocaları eşliğinde çocuklarımız geleceğe emin adımlarla ilerleyecek. Bu sene şampiyon olan şehrimizin takımı UTAŞ Uşakspor’un teknik heyeti futbol kurslarında geleceğin parlayan yıldızlarını arayacak. İnanıyoruz ki şehrimizden gelecek yıllarda spora damgasını vuracak gençlerimiz çıkacak. Birbirinden güzel etkinliklerle çocuklarımızın huzurlu ve mutlu bir yaz geçirmelerini diliyorum.” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler