Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Üstsüz paylaşım yapan Serel Yereli'den eleştirilere yanıt
        1

        Genç oyuncu Serel Yereli çıktığı İtalya tatilinden üstsüz fotoğrafını Instagram sayfasında 'Yaşasın özgür Avrupa' notuyla paylaşmıştı.

        2

        Aralarında Demet Akalın ve Ebru Polat'ın da olduğu çok sayıda isim 22 yaşındaki oyuncuya tepki gösterdi. Sosyal medyada bir çok kişi 'Geri dönme' mesajları attı.

        3

        Serel Yereli kendisini eleştirenlere soyağacı fotoğrafı ile yanıt verdi.

        4

        Yereli şunları söyledi:

        5

        "30 göbek İzmirliyim , bir yere sahip çıkmak ya da ait olmak ne demek? Sülalem biliyor belli ki bu 1! 2.'si 'Yaşasın özgür Avrupa' demek , 'lanet olsun Türkiye demek değildir' :( , okuma-anlama konusundaki problemleriniz size bazı cümleleri hayal dünyanız ile tamamlamayı öğretmiş. Bir şeyi beğenirken diğerini de beğenebilir insan bunu biliyor muydunuz ???? Bence deneyin ! Instagram'da ona buna salça olarak, huzursuzluk gerginlik çıkararak kendini ülkesi için işe yaramış hisseden herkes istediği kahramanlığı yapsın, yorumları kapatacak halim yok! Buyrun gösterin seviyenizi... Ama bütün köklerim bu memlekete aitken , gerçek bir Atatürk çocuğu olarak yetiştirilmiş ve izinden gitmek için elimden geleni yaparken, Avrupa'da müzik yapmaya çalışan, Türkiye'de ekmeğini yiyen biriyken, kim kimi kimin memleketinden kovuyor? Had, kitaplarda da yazmıyor ! Nereden öğreneceksiniz acaba? :) #namuslugörünmekkimlerekalmış"

        6