Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Uzman çavuş eşini öldürüp intihar etti

        Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nde görev yapan ve eşi Sevilay Aka (29) ile sorunlar yaşayan Uzman Çavuş Arif Aka (26) iddiaya göre eşiyle tartışmaya başladı. Büyüyen tartışma sonunda Uzman Çavuş Aka, tabancasıyla önce eşine ateş etti. Ardından namluyu kendine çevirdi ve intihar etti.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Mehmet Kayahan'ın haberine göre, silah seslerinin üzerine komşular Aka çiftinin kapılarını çaldı. Kapı açılmayınca komşular tarafından polise ve 112'ye haber verildi. Kapının kırılıp içeri girilmesiyle Arif Aka'nın cansız bedeniyle karşılaşılırken, eşinin ağır yaralı olduğu belirlendi. Ambulansla Çınar Devlet Hastanesi'ne kaydırılan Sevilay Aka yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aka çiftinin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        9 AY ÖNCE ÇOCUK SAHİBİ OLMUŞLAR

        Hayatını kaybeden Arif ve Sevilay Aka çiftinin 9 ay önce çocuk sahibi olduğu öğrenildi. Babası annesini öldürüp intihar eden minik Metehan Aka'nın koruma altına alındığı belirtildi.

        DAHA ÖNCE ŞİKAYET ETMİŞ

        Sevilay Aka'nın eşi Arif Aka ile problem yaşadığı ve daha önce eşi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

        Arif Aka'nın 2015 yılında uzman çavuş olarak göreve başladığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ