Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Uztürk: "Hem takım hem de bireysel sporlarda inanılmaz başarılar elde ettik" - Futbol Haberleri

        Ampute futbolundaki şampiyonluğun ardından diğer branşlarda da başarıların geldiğini belirten Uztürk, "Hem takım hem de bireysel sporlarda inanılmaz başarılar elde ettik. Bünyemizde 18 spor dalının faaliyetlerini gerçekleştiriyoruz. Bu branşların tamamı aktif durumda. Bunların 14 tanesi paralimpik branş. Sadece 2017 yılında 52 kez milli takımlarımızı yurt dışına gönderdik ve 70'in üzerinde kamp gerçekleştirdik. En büyük sorunumuz yeterli sponsor desteğini bulamamak ama elde edilen başarılardan sonra inanıyorumki sponsor olmak isteyen değerli iş adamlarımız olacak" diye konuştu.

        TRT muhabiri ve "Engelsiz spor" programı yapımcısı ve sunucusu Cem Çınar'ın yönettiği oturumda avrupa şampiyonluğunun hikayesi etraflıca anlatılırken, soyunma odasında yaşananlar da aktarıldı.

        Ampute Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Osman Çakmak da elde ettikleri Avrupa şampiyonluğunun ardından kendilerine vadedilen ödüllerin tamamının verildiğini, evleri ve diğer ödülleri de aldıklarını ifade etti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ