Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CEV Altın Avrupa Ligi’nde mücadele eden A Milli Erkek Voleybol Takımı, Hollanda Milli Takımı'nı 32 mağlup etmeyi başardı.

        CEV Altın Avrupa Ligi’nde mücadele eden A Milli Erkek Voleybol Takımı, ikinci maçında Hollanda Milli Takımı'nı 32 yendi. Nur Tatar Spor Salonu'nda sporseverlerin yoğun ilgisi karşısında oynanan maçta milliler, güçlü rakibi Hollanda karşısında taraftarların da büyük desteği ile galip gelmeyi başardı.

        İlk maçında Ukrayna Milli Takımı'nı 30 mağlup eden kırmızıbeyazlılar, ikinci karşılaşmasında Hollanda'yı ağırladı. Karşılaşmanın ilk setini 2523 kazanan milliler, ikinci seti 2521 kaybetti. Üçüncü seti 2520 kazanan A Milli Takım, dördüncü sette ise rakibine 2520 yenildi. Son sette güçlü rakibi karşısında kıyasıya bir maç çıkaran A Milli Erkek Voleybol Takımı, 1512'lik skorla sahadan galip ayrıldı.

        Maç sonunda basın mensuplarına değerlendirmede bulunan A Milli Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Nedim Özbey, Van halkının desteği ile maçı kazandıklarını belirterek, “Antrenörlük hayatımda böyle taraftar görmedim. Onların sayesinde maçı kazandık. Ben başta Van Valisi Murat Zorluoğlu olmak üzere tüm Van halkına teşekkür ediyor, bu galibiyeti onlara armağan ediyoruz” dedi.

        Sporcular ise Van taraftarının kendilerine güç kattığını ve galibiyette birinci etken olduklarını ifade ederek, tüm taraftarlara teşekkür ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler