Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirleri Odası (SMMMO) tarafından “7143 Sayılı Yapılandırma Kanunu” ile ilgili seminer verildi.

        Odada düzenlenen seminer öncesinde bir konuşma yapan Van SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şahin, Van’da verilmeyen beyanname sayısının 226 bin civarında olduğunu ve bunun toplam maliyetinin 220 milyona denk geldiğini belirtti. Verdikleri çabanın sonuç verdiğini ifade eden Başkan Şahin, “Gerçekten zorlu bir süreçten geçtik. Verilmeyen beyannamelere biz buradan arkadaşlara çağrıda bulunurken, 28 bine yakın bir beyanname listesi gelmişti. Ancak öyle değilmiş. Meğerse biz Gelir İdaresi Başkanlığı ile yaptığımız en son görüşmede ilimizde verilmeyen beyanname sayısı 226 bin civarındaydı. Bu da kentimize yaklaşık olarak maliyeti 220 milyon demekti. Tabi bütün çabalarımıza rağmen biz bunu sonuçlandırdık. Ben buradan yine sizin huzurunuzdan emeği geçen arkadaşlarıma ve siyasi partilere teşekkür ediyorum” dedi.

        Daha sonra TÜRMOB Eğitmeni Nedim Boz tarafından katılımcılara, ‘7143 Sayılı Yapılandırma Kanunu’ konulu seminer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler