Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı! Vatanım Sensin 35. bölüm fragmanı izle

        Oyuncu kadrosunda Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak ve Okan Yalabık gibi isimlerin yer aldığı ve İzmir'in düşman işgali yıllarını konu edinen Vatanım Sensin, dün akşam ekrana gelen 34. bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Dizinin yayınlanan 34. bölümünün hemen ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Vatanım Sensin 35. bölüm fragmanı...

        VATANIM SENSİN 35. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

        İzmir’in düşman işgalindeki yılları anlatan ve düşman askerlerinin İzmir halkına karşı uyguladığı zulmü konu edinen Vatanım Sensin, ekrana gelen 34. bölümüyle izleyicisinin büyük beğenisini kazandı. Yayınlanan 34. bölümün hemen ardından yeni bölüm fragmanını bekleyen izleyiciler, internet üzerinde de “Vatanım Sensin 35. bölüm fragmanı” ve “Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı” aramalarını yapmaya başladı.

        REKLAM

        Sevilen dizi Vatanım Sensin’in 35. bölüm fragmanıyayınlandı. Yeni bölümdeHilal'in Dağıstanlı tarafından kaçırılması her şeyi karıştırıyor!

        Dağıstanlı, vatan haini bildiği General Cevdet'ten intikam almak için kızı Hilal'i kaçırır. Hilal'in ortadan kaybolması herkes için bir karmaşaya sebep olacaktır. Yunan Kumandanı Filippos, Dağıstanlı'nın hareketine daha sert bir şekilde karşılık vermek ister. Hilal'in esir olduğu her gün beş Türk'ün idam edileceğini söyler. Mehmet ve arkadaşları ise bu gaddarlığa göz yummayacaktır.

        Mehmet ve arkadaşlarının kaçırdığı beş Rum vatandaşı, Filippos'a misilleme olacaktır. Cevdet, Dağıstanlı ile görüşmeye karar vermiştir. Fakat bu görüşme çok büyük sürprizleri de beraberinde getirecektir.

        VATANIM SENSİN 34. BÖLÜM ÖZETİ

        Filippos'un milli mücadeleye indirdiği darbe, Dağıstanlı ile meclisine davet ettiği diğer efeleri birbirine düşürür. Öte yandan Cevdet'in hayatını kurtaran Azize, üst üste felaketler yaşayan Dağıstanlı tarafından ihanetle suçlanıp kendi canıyla sınanacaktır.

        Şimdi Cevdet, milli mücadelenin zarar görmemesi için zamanla yarışarak Dağıstanlı ile efeler arasındaki kan davasının ardındaki gerçeğe ulaşmak zorundadır. Ancak bu sırada hiç beklemediği bir tehlike evlendirme kararı verdiği kızlarına doğru yaklaşmaktadır.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ