Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ortaya çıktı! Yakınlarına o soruyu sormuş

        Bursa'da dün akşam ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu veteriner hekim 28 yaşındaki İsmail Erman K., aracında başından vurulmuş olarak ölü bulundu. İsmail Erman K.'nın intihar etttiği üzerinde duruluyor.

        DHA'nın haberine göre merkez Nilüfer ilçesi Kayapa Mahallesi girişindeki boş arazide bir çoban, bu sabah patika yolun kenarına park edilmiş hafif ticari araç içinde hareketsiz yatan birini fark etti. Çoban, araçtaki kişinin yüzünün parçalandığın yan koltukta ise pompalı tüfek olduğunu gördü. Bunun üzerine polise ve 112 Acil Servis'e haber verdi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen polisler, vurulan kişinin kayıp başvurusu olan veteriner hekim İsmail Erman K. olduğunu belirledi.

        Bursa Vetirner Hekimler Odası Başkanı Sinan Sağlam, "İsmail Erman K., genç bir meslektaşımızdı. Hayat dolu bir insandı. Şok olduk" dedi.

        YAKINLARINA 'İNTİHAR ETSEM NE OLUR?'DEMİŞ

        Bursa'da, hafif ticari aracının içindepompalı tüfekleintihar ettiği ihtimali üzerinde durulan veterinerİsmail Erman K.'nin cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

        Yakın arkadaşı, İsmail Erman K.'nın, hayat dolu biri olduğunu belirterek, "Çok seviliyordu. Bir süre önce anne ve babasının gerçek olmadığını, akrabasının yanında büyüdüğünü öğrenince çok üzüldü. Bunu bazı arkadaşlarıyla da paylaştı. Son olarak bağırsaklarından ciddi bir ameliyat geçirdi.Bu da onu, bayağı hırpaladı. Hatta bazı yakınlarına 'İntihar etsem ne olur?'diyordu"dedi.

        İsmail Erman K.'nın ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ