Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Oscar ödüllü oyuncuya taciz suçlaması! Açıklama yaptı...

        Hollywood'u sarsan cinsel taciz skandalı dalgasına yeni bir isim eklendi. 8 kadın, Oscar ödüllü sinema oyuncusu Morgan Freeman'ı uygunsuz davranış ve cinsel tacizle suçladı.

        İddiaları Amerikan CNN televizyonu duyurdu. Kanalın görüştüğü 16 kadından 8'i ünlü aktör tarafından tacize maruz kaldığını anlattı. Kadınlar, Freeman'ın yakışıksız bakışlarına ve yorumlarına maruz kaldıklarını iddia etti. Diğer 8 kadınsa, aktörün bu davranışlarına tanık olduklarını ileri sürdü. Olayların, Freeman'ın prodüksiyon şirketinde, film setlerinde ya da çeşitli etkinliklerde gerçekleştiği belirtildi.

        O iddiaların ardından Hollywood yıldızından açıklama geldi. "Beni tanıyanlar, insanları kasten incitmediğimi bilir. Kendini huzursuz ya da saygısızlığa uğramış hisseden herkesten özür diliyorum, böyle bir şeyi asla amaçlamadım" dedi.

        80 yaşındaki Morgan Freeman, 50 yıllık kariyerinde 100'den fazla filmde rol aldı. 2005 yılında oynadığı 'Milyonluk Bebek' filmi ünlü oyuncuya Oscar ödülü kazandırdı. Hollywood, geçtiğimiz ekim ayında,, ünlü yapımcı Harvey Weinstein hakkındaki taciz iddialarıyla çalkalanmış, ardından taciz suçlamalarına oscar ödüllü birçok aktörün adı karışmıştı.

         

        BAKMADAN GEÇME