Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Güpegündüz çocuğu kaçırıldı! Metrelerce aracın kapısında sürüklendi...

        Güpegündüz, sokak ortasında, annesinin yanından çocuğunu kaçırdı. Oğlunun peşini bırakmayan anne, metrelerce aracın kapısında sürüklendi. Olayın adresi, İstanbul Sancaktepe. Serpil Uzer, 5 yaşındaki oğlu Doğukan ile birlikte öğle saati eve gidiyordu. Yanına biri yanaştı. Doğukan'ı omzuna aldı, koşmaya başladı. Anne Uzer son anda fark etti. Oğlunu omuzlayarak kaçıran kişi, ayrıldığı eşi Remzi K.'ydi. Genç kadın peşlerinden koştu ama yetişemedi. Eski eşi, oğlunu da alıp bir otomobile bindi. Serpil Uzer aracın kapısını açmaya çalıştı, ama başaramadı. Otomobil hareket etti, kapısına tutunan Uzer metrelerce sürüklendi, kol ve bacaklarından yaralandı. Dehşet anı güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

        #habericireklam#300x250#4060813#right#

        Yaşanan olayın ardından genç kadın, oğlunu eski eşinin kaçırdığını öne sürerek polise başvurdu.

        O ANLARI ANLATTI

        Genç kadın yaşadıklarını gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı:

        "Saat 12.00 gibi oğlumla birlikte arkadaşıma gitmek için evden çıktık. Tam cadde ortasındayken bir anda oğlumun yanımda olmadığını gördüm. Baktığımda oğlumun biri tarafından omzuna alınıp kaçırıldığını gördüm. Ayrıldığım eşim, oğlumu kaçırdı. Oğlumun çığlıkları hâlâ kulağımda. Peşinden koştum. Siyah bir arabaydı. Kapıyı açmaya çalıştım ama açamadım. 5 metre kadar falan beni sürükledi. Alamadım oğlumu ellerinden."

        'OĞLUM SÜREKLİ İLAÇ KULLANIYOR'

        14 yaşındayken evlendiği eşi ile yaklaşık 4 yıl önce ayrıldıklarını söyleyen Uzer, "Doğukan onu babası olarak bile bilmiyor. Hiçbir şekilde görüşmediler. Görmedi, tanımadı zaten. Diğer oğlum 16 yaşında, 11 yaşındaydı ayrıldığımızda hiç görüşmediler" dedi.

        #habericireklam#300x250#4060813#left#

        Doğukan'ın açık kalp ameliyatı geçirdiğini belirten Uzer, oğlunun sürekli kontrolleri olduğunu ve düzenli ilaç kullanması gerektiğini söyledi.

        'SÜREKLİ TEHDİT EDİLİYORUZ'

        Ayrıldıktan sonra eski eşi tarafından sürekli tehdit edildiğini söyleyen Uzer, Remzi K.'nin kendisini sürekli, "Bulacağım, vuracağım, öldüreceğim, küçük oğlumu kaçıracağım" diye tehdit ettiğini söyledi.

        'NE OLUR DOĞUKAN'I GERİ GETİR. O DAHA ANNE KUZUSU'

        Eski eşine seslenen Uzer, oğlunun daha küçük olduğunu söyleyerek, oğlunu sağ salim bir şekilde kendisine teslim etmesi çağrısında bulundu. (DHA)

         

        BAKMADAN GEÇME