Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TIR'ı durdurmak için her şeyi yaptı, işe yaramayınca da...

        İstanbul, TEM Otoyolu’nda kaydedilen bir görüntü bu kadar da olmaz dedirtti. Sürücüler arasında çıkan kavgada bir kişi seyir halindeki TIR'a tırmandı, şoförü yumrukladı. Bir türlü durmayan TIR'ı, önüne yatarak durdurdu. İşte o onlar...

        Olay, geçtiğimiz 7 Mayıs Pazartesi günü saat 18.00 sıralarında TEM Otoyolu İkitelli mevkiinde meydana geldi. TEM otoyolunda bir TIR'ın şoför mahalline tırmanan şahsı görenler ilk önce film çekiliyor sandı. Ancak ilerleyen dakikalarda olayın film değil trafik kavgası olduğunu gören vatandaşlar şaşkına döndü. İddiaya göre Bulgaristan uyruklu PB7494BX plakalı TIR'ın Bulgar sürücüsü, otoyolunda vatandaşın otomobiline çarptı. Çarptıktan sonra durmayarak yoluna devam TIR sürücüsünü fark eden vatandaş aracından inerek peşinden koşmaya başladı. Trafiğin yoğun olması nedeniyle kısa sürede TIR'ı yakalayan vatandaş, sürücüyü durdurmaya çalıştı. Ancak sürücü umursamayarak yoluna devam edince ortalık bir anda karıştı.

        TIR'A TIRMANIP SEYİR HALİNDE YUMRUKLAŞTILAR

        Vatandaş bunun üzerine koşarak TIR'a yetiştikten sonra şoför mahallinden tırmandı. Durmayan sürücüye defalarca yumruk atan vatandaş, sürücünün de karşılık vermesiyle seyir halinde bir süre devam ettiler. Ardından öfkeli adam yola atlayarak yerden aldığı taşı TIR'ın camına fırlattı. TIR sürücüsü yine de durmayınca adam bu kez önüne geçti. Diğer vatandaşların da uyarısına rağmen sürücü durmayınca önüne geçen adamı ezmeye çalıştı. Vatandaş da çaresiz bu kez yere yatarak sürücünün durmasını sağladı. Tüm bu yaşananlar ise kameralara saniye saniye yansıdı. 

        Vatandaşların ihbarı üzerine trafik polisleri kısa sürede olay yerine geldi. Hem vatandaş ile hem de Bulgar şahısla konuşan ekipleri gerekli işlemleri yaparak tutanak tuttu. (İHA)

         

        BAKMADAN GEÇME