Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Tesadüfen okuduğu romandan eşinin ihanetini öğrendi

        Bir gün bir kitap okudu ve hayatı değişti. 2 çocuk annesi bir kadın, okuduklarına önce inanamadı, sonra soluğu mahkemede aldı. Çünkü o kadın, eşinin ihanetini okuduğu kitaptan öğrendi. 

        Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, 16 yıllık evli, 2 çocuk annesi kadın mahkemeye verdiği dilekçede olayı anlattı. Kadın tesadüfen bir roman okumuştu. Romanın yazarı bir kadındı. Kitap 2 evli insanın eşlerini aldatmasını anlatıyordu. 2 çocuk annesi kadının iddiasına göre, kitaptaki erkek karakter kendi eşiydi. Yazar, kadının kocasını, kendisini ve çocuklarını anlatıyordu. Erkek karakterin tüm özellikleri, F.G. isimli kadının eşiyle uyumluydu. Hatta babasının denizde boğulduğuna varana kadar. Kitapta anlatılan evin özellikleri de birebir F.G. isimli kadının eviyle aynıydı. 

        Boşanma davası açan kadının iddiasına göre, eşi onu yazarla aldatmıştı. Yazar kadın da, evli bir erkekle yaşadıklarını kitaplaştırmıştı. İhaneti kitaptan öğrenen kadın, boşanma davasının yanı sıra 100 bin lira tazminat ve iki çocuğu için 3 bin lira tazminat talep etti.

         

        BAKMADAN GEÇME