Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Demet Akbağ ile Çok Aramızda 4. Bölüm 3. Kısım

        Demet Akbağ, yönetimindeki “şaka çetesi”nin ünlüleri şakaladığı “Demet Akbağ ile Çok Aramızda”nın dördüncü bölümünde de şakalananlar kervanına katılan 4 yeni isim, izleyenleri yine çok güldürecek! Reklam görüşmesine giden Hande Subaşı ve yeni klibinin son halini görmeyi bekleyen Yonca Evcimik’in karşılaştıkları durumlar, ağızlarını açık bırakacak! Müzik dünyasının sevilen isimleri Hande Yener ve Selçuk Balcı şakaları, hem çok güldürecek hem çok konuşulacak!
         
        Akbağ ‘şaka çetesi’yle sezon finalinde; Demet Akbağ ve ekibi, Yonca Evcimik’in, yeni klibinin son halini izlemek için gittiği montaj stüdyosuna kuruluyor. Klibin başına gelenler, Yonca Evcimik’i çılgına döndürüyor!
         
        Gecenin ikinci şakasında, Hande Subaşı bir reklam görüşmesine gidiyor. Toplantı finalinde karşılaştığı durum, Subaşı’nı şaşkına çeviriyor.
        Selçuk Balcı da 4. bölümde şakalanan isimlerden biri! Balcı’nın bir dolandırıcı tarafından kimliği kopyalanıyor! Bu olay, akla hayale gelmeyecek işlere yol açıyor!
        Ekibin son şakaladığı isimse Hande Yener! Hande Yener, tam da Bodrum’daki kulübünün açılış gecesinde olaylar silsilesiyle karşı karşıya kalıyor! Bu sefer açılışı organize eden tüm ekiple işbirliği yapan Demet Akbağ ve ekibi, Hande Yener’e hiç unutamayacağı bir açılış yaşatıyor!

        BAKMADAN GEÇME