Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Evrim Akın ile Ev Kuşu Güllü Aydınoğlu / Hazırlık 4. Kısım

        Yuvalarının neşesine neşe katıp, bu özel anları tüm Türkiye ile paylaşmak isteyenlere müjde! “Evrim Akın ile Ev Kuşu”, keyifli sohbeti ve ilginç sürprizleriyle evlerinize misafir olup sizlere yepyeni yaşam alanları hazırlayacak. Zaman zaman da ünlüleri evlerinize konuk edecek.

         

        Hafta içi her gün ekranlarınıza gelecek programda, Evrim Akın bir yandan evinizi gezip sizi ve ailenizi   kendisine has üslubuyla Türkiye ile tanıştırırken diğer yandan da mutfaktan oturma odasına, banyo tuvaletten yatak odası ve çocuk odasına kadar evinizin bir bölümünü baştan aşağı yenileyecek.

         

        Yenilenecek olan evinizin bölümü için Evrim Akın ile alışverişe çıkacak, bu renkli ve heyecan dolu anları ölümsüzleştirme şansına da sahip olacaksınız.

         

        Evrim Akın ile Ev Kuşu”; yeni bölümünde 74 yaşındaki ev sahibemiz Güllü Aydınoğlu ve 78 yaşındaki eşi Hüseyin Aydınoğlu'nun Halkalı'daki 2 oda bir salon gecekondusuna misafir oluyor. Üniversite okuyan kızlarının mezuniyetinden hemen sonra cam sildiği evin 4. katından düşmesi ve 2 ay komada kalıp ölüm kalım mücadelesi verdiği sürecin ardından 2 yıl boyunca yatalak kalan kızlarının tedavisi için dairelerini satıp gecekonduya taşınan Aydınoğlu ailesi ile duygusal bir sohbetin ardından Evrim Akın’ın evdeki değişim alanına karar verdiği bu bölümde Evrim Akın’ın ev halkına sürprizleri de eksik olmuyor. 

         

         

        BAKMADAN GEÇME