Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Villarrealli Enes Ünal tam 50 milyon Euro! Olay transfer - Futbol Haberleri
        1

        Pazar günü oynanan Atletico Madrid karşılaşmasında oyuna 74. dakikada dahil olan ve rakip fileleri 82 ve 90. dakikalarda havalandırarak takımına 3 puanı kazandıran Enes'in sözleşmesindeki ilginç madde ortaya çıktı!

        2

        Sezon başında çok forma şansı bulamayan, kısa bir süreyi Levante'de kiralık geçirdikten sonra yeden Sarı Denizaltılar'a dönen Enes, şu sıralar en popüler futbolcu durumunda.

        3

        Dünya devi Manchester City'den sezon başında kadroya katılan oyuncunun Vilarreal'le sözleşmesinde Manchester City'ye geri dönme maddesi bulunduğu kaydedildi. İngiliz devi istemesi durumunda bu sezon sonunda Enes'i Vilarreal'den 32 milyon Euro karşılığında geri alabilir!

        4

        Manchester City'nin geriye alma maddesinin bu sözele özel olmadığı, bu rakamın her sezon sonunda 2 milyon Euro'luk bir artış gösterdiği de kaydedildi.

        5

        Öte yandan Enes Ünal'ın Manchester City'nin dışındaki bir takıma transfer olması için ise Villarreal'in belirlediği bonservis bedeli de ortaya çıktı. Sarı Denizaltılar'ın Enes'in transferi için istediği rakam 50 milyon Euro olarak belirlendi!

        6

        "EN GÜVENİLİR OYUNCU" SEÇİLDİ!

        Villarreal'i 7 dakikada attığı 2 golle zafere taşıyan Enes Ünal, La Liga'nın 29. haftasının "en güvenilir oyuncusu" seçildi.

        7

        Ligin 29. haftasında, Marca gazetesi haftanın en güvenilir oyuncusu olarak Enes Ünal'ı belirledi.

        8

        Marca'nın konuya ilişkin haberinde, Enes'in Atletico Madrid karşısındaki maçın kahramanı olduğu belirtilerek, 7 dakikada 2 gol atarak 1-0 yenik olan Villarreal'e 2-1'lik galibiyeti getirdiği vurgulandı.

        9

        Enes'in belirleyici olan performansının iki açıdan değerli olduğu kaydedilen haberde, "Skoru tersine çevirmek için sadece 16 dakikası vardı. Bu sürede, Jan Oblak'ın savunduğu kaleye 2'si golle sonuçlanan 3 şut attı." denildi.

        10

        İSPANYA'NIN GÜNDEMİ ENES!

        İspanyol basını Atletico Madrid’i attığı 2 golle deviren Enes Ünal’a övgüler yağdırdı:

        La Vanguardia, haftanın yükselenleri listesinde Ronaldo’yla birlikte Enes Ünal’ı gösterdi. Milli oyuncumuzun az şans bulmasına rağmen fırsatı iyi değerlendirdiği vurgulandı.

        11

        Marca, Enes Ünal’ı haftanın futbolcusu seçti. 16 dakikada 2 gol atan milli oyuncumuz için “Villarreal’in geri dönüşünün kahramanı Enes’ti” ifadesi kullanıldı.

        12

        La Jornada Perfecta, Enes Ünal'ın sonunda kendini gösterdiği ve Villarreal’in genç Türk golcüsü sayesinde zafere ulaştığı kaydedildi. Sevilla’nın kaybettiği haftada Enes Ünal’ın Villarreal’e altın değerinde üç puan kazandırdığının altını çizdi.

        13

        AS ise Enes Ünal'ın attığı 2 golle La Liga’da şampiyonluğunu altın tepside Barcelona’ya sunduğu yorumu yapıldı. Gazete Enes’in Atletico Madrid’i ve hatalı değişiklikler yapan Simeone’yi cezalandırdığını, attığı gollerin ilahi adaletin tecellisi olduğunu öne sürüldü.

        14

        Mundo Deportivo, Fornals'in yerine oyuna giren Enes Ünal’ın maça damgasını vurduğunu yazdı.

        15

        "TURKISH DELIGHT"

        Villarreal resmi internet sitesi zaferin haberini Enes Ünal’ın fotoğrafı ile paylaşıp ‘Turkish Delight!’ (Türk Lokumu) başlığını attı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ