Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Woody Harrelson da mı "Venom"da?

        Marvel evrenin sinema tarihine damgasını vurduğu şu günlerde bir karakteri daha beyaz perdeye uyarlıyor. Evrenin en sağlam kötü karakterlerinden biri olan "Venom"a; Mad Max: Fury Road, The Dark Knight Rises ile fantastik filmlerde de başarılı olabileceğini kanıtlayan Tom Hardy hayat verecek. Filmle ilgili ne yazık ki pek bir bilgiye sahip olmasak ta filmin kadrosunun genişlediğinin haberini vermek isteriz. Venom'a usta oyuncu Woody Harrelson da dahil olabilir.

        Variety'in haberine göre, iki Oscar adaylığı bulunan Woody Harrelson filmde birinin sağ kolunu canlandıracak. Çıkan bu haberler sonrasında henüz Sony'den resmi bir açıklama gelememekle birlikte Woody Harrelson cephesinden de bir onaylama gelmedi.

        Bu haberi de verdikten sonra sizlere biraz da Venom'u anlatalım ki Venom filmi için neden bu kadar heyecanlandığımızı sizlerde bilin!

        Marvel'in çizgi-romanlarında Spider-Man (Peter Parker) ile Deadpool'u (Wade Wilson) etkisi altına alabilen Venom, aslında simbiyoz halinde yaşayabilen ve girdiği bedende etkili olabilen bir organizmadır. Venom ilk başta Peter Parker'ın bedeninde iyi niyetli bir canlının içinde yaşasa da Peter Parker'ı bir zaman sonra etkisi altına almaya çalışır ve Peter Parker bir şekilde Venom'dan kurtulur. Ancak Venom başka bir canlının içine girerek, ki bu sefer kötü niyetli birinin, kötülükten ve adrenalinden beslenen bir yaratık haline gelir. Etrafa kötülük yayan bu organizmanın her ne kadar çizgi-romanlarda Spider-Man'e benzer yetenekleri olsa da filmde de bu yeteneklerinin olup olmayacağı henüz bilinmiyor.

        Zombieland'den bildiğimiz Ruben Fleischer'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmde, senaryoda Scott Rosenberg ve Jeff Pinkner imzası bulunuyor. Başrollerde Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed ve Jenny Slate'ın bulunduğu filmin çekimlerinin devam ettiğini söyleyelim.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ