Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Yalaza 16. yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? İşte 16. bölüm fragmanları!

        Oyuncu kadrosunda Sinan Taymin Akartürk,Didem Balçın,İpek Tuzcuoğlu, Hasan Kaçan, Kadir Çöpdemir, Erol Aksoy ve Erdal Cindoruk gibi isimlerin rol aldığı Yalaza dizisi 16. bölümümerakla bekleniyor. Son bölümün ardından dizinin takipçileri yeni bölüm fragmanlarını araştırıyor. Peki, Yalaza 16. bölüm bu akşam yayınlanacak mı? İşte Yalaza 16. yeni bölüm fragmanları...

        YALAZA 16. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

        Yalaza 16. yeni bölümü ile 8 Ocak Pazartesi 20:00'de TRT 1'de!

        Ejder, İbrahim’in kızlarını kendi tarafına çekmek için elinden gelen her şeyi dener. Burcu’nun doğum gününü kutlama bahanesiyle kızları konağa çağırır ve kızları iyiden iyiye doldurur. İbrahim’in dükkânı gururundan ötürü geri almadığını söyleyerek, aileyi birbirine düşürmeye başlar.

        Öte yandan Ejder, Alev’in pansiyonuna fareler salar ve işlerinin bozulmasına sebep olur. Çocuklar pansiyonu farelerden temizlemek için kolları sıvar ve bütün pansiyonu ilaçlamaya karar verirler. Lakin beceriksizlikleri kendilerini sağlık ocağında bulmalarına sebep olur.

        Nalan ise İbrahim’le evlenir, nikah yüzüklerini almak için Adapazarı’na, kuyumcuya iner. O sırada İbrahim’in kendisine evlenme teklif edeceğini düşünen Alev de kuyumcudadır...

        REKLAM

        YALAZA 16. BÖLÜM FRAGMANI

        YALAZA 15. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Arda’nın velayetini alabilmek için Nalan’a evlilik teklif eden İbrahim, Alev’le yüz yüzedir. Alev, aileyi bu durumdan kurtarmak için İbrahim’e evlilik teklif eder ama cevap alamaz. Aralarında bir kırgınlık oluşur. İbrahim kızlarına Nalan’la evlendiğini söyler. Akartürk ailesinde şok yaşanır fakat Arda’nın velayeti için yapılan bu evliliğe kimse sesini çıkaramaz. Sosyal Hizmet Görevlileri evi denetlemek için geldiği sırada mutlu bir aile gibi görüneceklerdir.

        Fakat Nalan uyumak için kendi evine geçtiği zaman görevliler gelir ve işler karışır. Ejder ise İbrahim’i zor durumda bırakma planlarını gerçekleştirmek için Yaşar’ı kullanmaya başlamıştır. Lakin Ejder’in hedefi sadece İbrahim değildir. Alev de Ejder’in kötülüklerinden nasibini almaya başlayacaktır.

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ