Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Yalova'da 5 yaşındaki Eylül'ün katili 'ağırlaştırılmış müebbet' istemiyle yargılanacak

        Yalova'nın Çınarcık İlçesi'nde 6 yaşındaki Eylül U.'yu öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan25 yaşındakiMurat Şahin A. hakkında 'ağırlaştırılmış ömür boyuhapis' istemiyle hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. İlk duruşma ocak ayında yapılacak.

        DHA'nın haberine göe olay, Yalova'nın Çınarcık İlçesi'ne bağlıKoru Beldesi'nde geçenHaziran'da meydana geldi.Eylül U.'dan haber alamayan ailesinin ihbarı üzerine çalışma başlatan jandarma ekipleri, küçük kızın cansız bedenini bir gün sonrametruk binada, bavulun içindebuldu. Olayla ilgili gözaltına alınan Murat Şahin A., ifadesinde cinayeti itiraf etti. Eylül'ün otopsisinde, tecavüz bulgularına da rastlandı. Bu arada, şüphelinin cinayetten sonra kayıp kızı arama çalışmalarına katıldığı da ortaya çıktı.

        İDDİANAME KABUL EDİLDİ

        Eylül U.'ya tecavüz edip, daha sonra da boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklananMurat Şahin A. hakkında 'ağırlaştırılmışömür boyu hapis' istemiyle hazırlanan savcılık iddianamesi Ağır Ceza Mahkemesi tarafındankabul edildi. Murat Şahin A.'nın yargılanmasına 18 Ocak 2018 tarihinde başlanacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ