Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Yurtta hava durumu Dikkat! Sağanak yağış geliyor Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den "kuvvetli yağış" uyarısı

        Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "Marmara'nın doğusu, İç Ege, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu çevrelerinin sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        Yağışların; öğle saatlerinde Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile Hatay çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile İç Ege'de yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor." denildi.

        İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

        MARMARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren bölgenin doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

        EGE: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, sabah ilk saatlerde Uşak çevreleri ile gece saatlerinden itibaren iç kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

        AKDENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, doğu kesimleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Hatay çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

        İÇ ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğu kesimleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzeybatı kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

        BATI KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı geçeceğitahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

        ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz bölümü ile gece saatlerinden itibaren Orta Karadeniz'in yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        DOĞU ANADOLU: Parçalı çok bulutlu, doğu kesimlerinde hafif olmak üzere bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde bölge genelinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

        Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

        Ankara: Parçalı, yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 22

        İstanbul: Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

        İzmir: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu 25

        Adana: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

        Antalya: Parçalı bulutlu 26

        Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 23

        Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı hafif sağanak yağışlı 21

        Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 16

        Diyarbakır: Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinde kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ