Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul İstanbul'da yarın bu yollar trafiğe kapalı!, İstanbul'da hangi yollar kapanacak?

        Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle yarın Vatan Caddesi'ndeki genel provada ve 29 Ekim'de yapılacak olan tören kutlamalarında 07.00 - 16.00 saatleri arasında bazı yolların trafiğe kapatılacağını bildirildi.

        Vatan Caddesi'nde yarın yapılacak olan prova ve 29 Ekim'deki tören için kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar şöyle;

        Topkule ve Mahmutbey köprüsü trafiğe kapatılacaktır. Mahmutbey yolu ve Topkule arası trafiğe kapatılacaktır. Vatan Caddesi trafiğe kapatılacaktır. Oğuzhan Caddesi trafiğe kapatılacaktır. Topkapı, Edirnekapı Kavşağı ve Vatan Caddesi kesişim noktası trafiğe kapatılacaktır. Mahmutbey Köprüsü ve Sultançiftliği kavşağı arasında kalan yol trafiğe kapatılacaktır.

        D-100 Karayolundan Vatan Caddesine gidecek olan sürücülerin Haliç Tünel, Edirnekapı, Fevzipaşa Bulvarı, Aksaray güzergahını veya Haliç Tünel, Ayvansaray ışıklardan Balat yolunu takiben Unkapanı ve Sirkeci istikametlerini kullanmaları, E-80 Karayolunu kullanacak sürücülerin, Milliyet Gazetesi karşısından TEM Otoyolu istikametini kullanmaları, Sahil yolunu kullanacak sürücülerin sahil güzergâhından Yenikapı - Kumkapı - Sirkeci istikametini kullanmaları, Vatan Caddesini kullanarak Fatih ilçesindeki hastanelere gelecek olan gerek ambulans sürücüleri, gerekse diğer sürücülerin Sahil yolunu tercih ederek Samatya'dan Cerrahpaşa- Çapa- Haseki veya Bezm-i Alem Vakıf Üniversitesi Hastanelerine (Eski Vakıf Gureba Hastanesi) intikal etmeleri, Fatih istikametinden aynı gerekçelerle hastanelere intikal edecek sürücülerin Atatürk Bulvarı - Aksaray ve Millet Caddesi güzergahını kullanmaları uygun olacaktır.

        KADIKÖY'DE KAPATILACAK YOL VE GÜZERGAHLAR

        Kadıköy Bağdat Caddesi Feneryolu-Göztepe Parkı mevkiinde yarın yapılacak olan prova ve 29 Ekim'deki tören için 08.00 - 13.00 saatleri arasında bazı yollar trafiğe kapatılırken alternatif yol ve güzergahlar ise şöyle;

        Hulusi Behçet Caddesi trafiğe kapatılacaktır. Doktor Faruk Ayanoğlu Caddesi trafiğe kapatılacaktır. Bağdat Caddesi (Bostancı Meydandan Kızıltoprak Meydana kadar olan kısım ayrıca Bağdat Caddesine çıkan tüm ara sokaklar) trafiğe kapatılacaktır. Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi (Fahrettin Kerim Gökay caddesi BP ışıklardan Bağdat Caddesi Göztepe ışıklara kadar olan kısım ayrıca Bağdat Caddesine çıkan tüm ara sokaklar) trafiğe kapatılacaktır. Fahrettin Kerim Gökay Caddesi Etem Efendi Caddesi kavşağından Bağdat Caddesine kadar trafiğe kapatılacaktır. Cemil Topuzlu Caddesinden Bağdat caddesine çıkan tüm ara sokaklar trafiğe kapatılacaktır.

        Alternatif güzergah olarak sürücülerin Fahrettin kerim Gökay Caddesi (Minibüs Yolu) ve D-100 güzergâhına çıkan yolları kullanmaları uygun olacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ