Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Yurtta hava durumu, istanbul hava durumu, türkiye hava durumu, hava durumu, illere göre hava durumu

        Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güneyi (Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova, Bilecik), Kıyı Ege (İzmir, Aydın, Muğla), Manisa, Uşak, Kütahya, Tekirdağ, Bolu, Eskişehir, Çankırı, Edirne'nin güney, Ankara'nın kuzey ve batı ilçeleri ile Antalya'nın batı kıyılarının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde Muğla genelinde kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte Marmara'nın doğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

        İL İL HAVA DURUMUNU HABERTURK.COM'DAN ÖĞRENİN

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı yağışla birlikte Marmara ve Ege'de 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın genellikle güney ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, sabah saatlerinde Antalya'da, öğle saatlerine kadarda kuzeydoğudan Mersin'de yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

        MARMARA

        Parçalı ve çok bulutlu, Çanakkale, Balıkesir, Tekirdağ, Edirne'nin güney ilçeleri (Meriç, İpsala, Keşan ve Enez) ile öğle saatlerinde Bursa, Bilecik ve Yalova çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

        EGE

        Parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege ile Manisa, Uşak ve Kütahya çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde Muğla çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

        AKDENİZ

        Parçalı, batısı yer yer çok bulutlu, Antalya'nın batı kıyılarının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresi'nde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; Antalya civarında güneydoğudan, Mersin çevrelerindeyse kuzeydoğu (poyraz) yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

        İÇ ANADOLU

        Parçalı, batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde Eskişehir, Çankırı ile Ankara'nın kuzey ve batı ilçelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzeydoğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

        BATI KARADENİZ

        Parçalı, batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde Bolu çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

        ORTA VE DOĞU KARADENİZ

        Az bulutlu ve açık, batı kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğusunun iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

        DOĞU ANADOLU

        Az bulutlu ve açık, batı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

        GÜNEYDOĞU ANADOLU

        Az bulutlu ve açık, yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ