Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın hafta hafta hamilelik, japon hamilelik takvimi, hamilelik, hamile anneler, hamilelik takvimi
        1

        Japonya’da çıkarılan Anne Kitabı, annelik ve hayatı öven güzel ve eğitici bir kağıt zanaati... Bebek bekleyen anneler için, hamile bedenleriyle dışarıda olup bitenler ve içerideki bebekle aralarında bir bağlantı kopuşu olabilir. Bu annelerin içlerinde ve dışlarında neler olduğunu anlamalarına yardım etme amacı taşıyan Anne Kitabı, hamilelik döneminiz boyunca sizinle beraber büyüyen oldukça güzel düşünülmüş bir gebelik takvimi.

        2

        Kitaptan çok kağıt heykele benzeyen Anne Kitabı, tipik hamileliğin 40 haftasını yansıtıyor. Her sayfa gebeliğin bir haftasını temsil ediyor ve cenin büyüdükçe hamile anne gövdesinin kabartması sayfanın ortasında büyümeye başlıyor. Örneğin bebeğin büyüklüğü ölçülebilir olmaya başladığında bunu göstermek için 6. haftanın kenarında bir cetvel var.

        3

        Reklam şirketi Dentsu tarafından Japon tıbbi gereçler şirketi olan Kishokai Tıbbi Şirketleri için tasarlanan takvim, hamilelik boyunca ceninde neler olduğuna eğlenceli bir bakışla yaklaşıyor.

        4

        15. haftada, bebeğin parmak izlerinin biçimlenmeye başlamasını sayfadaki kabartmalı alanda görebiliyorsunuz. 25. Hafta civarında bebeğin amniyotik sıvıların içinde yüzmeye başladığı ve döndüğünü görebiliyorsunuz.

        5

        Bu kağıt zanaati sadece bir konsept değil Kishokai Tıbbi Şirketleri bunu Eylül ayında hamile annelere dağıtmaya başladı bile.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ