Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Cübbeli Ahmet Hoca'dan seks açıklaması, Cübbeli Ahmet Hoca: Sadece cuma günü değil Kadir gecesinde bile yapılır

        Cübbeli Ahmet Hoca, bir kadın hocanın "10 günde bir kocasıyla cima (eski dilde seks) ederse bir kadın o kirli sayılır" sözlerine tepki gösterdi. Seksin kuvvetli bir sünnet olduğunu belirten Cübbeli hoca, sadece cuma günü değil, Kadir gecesinde bile yapılabileceğini söyledi.

        Cübbeli Ahmet Hoca, "Böyle bir şey yok, cima yasak şu günde. Kandilde bile yasak değil, aklına takılırsa Kadir gecesinde bile sevaptır. Çünkü neden aklında kalacağı zaman namazında sıkıntı verir. aklında öyle bir fikir varken 100 rekat kılacağına hacetini gör. İdrarının sıkışması gibi, karnının acıkması gibi... İhtiyacını gider iki rekat kıl."

        Dün geceki sohbetinde Cübbeli Ahmet Hoca, bir kadın hocanın "10 günde bir kocasıyla cima (eski dilde seks) ederse bir kadın o kirli sayılır" sözlerine yanıt verdi.

        Cübbeli Ahmet Hoca'nın açıklamaları şöyle:

        "CİMA CUMANIN SÜNNETİDİR"

        Cuma günü nikah günü, cima günü, helalinle birleşme günü. Eşinizle cuma günü de mi cima etmekten acizsiniz. O kadar da aciz olmayın bu cumanın sünnetidir. Ama cima olmasa da gusül edersin o da kuvvetli sünnettir. Ama cima etmet kuvvetli sünnet. Aciz misiniz diyor? Şimdi bir hoca hanım ne demiş? 10 günde bir kocasıyla cima ederse bir kadın o kirli sayılır yani. E ne olacak, ayda bir mi cima edecek millet yani? Nasıl bir fetva veriyorsun burada? Resulullah Aleyhisselam buyuruyor ki, hafta bir cumayı geçirmekten aciz misiniz o kadar da yani? Cumayı geçirmeyin.

        "AKLINA TAKILIRSA KADİR GECESİ BİLE SEVAPTIR"

        Bu işler böyle konuşulur kardeşim müptezelliğin lüzumu yok. Böyle bir şey yok, cima yasak şu günde. Kandilde bile yasak değil, aklına takılırsa Kadir gecesinde bile sevaptır. Çünkü neden aklında kalacağı zaman namazında sıkıntı verir. aklında öyle bir fikir varken 100 rekat kılacağına hacetini gör. İdrarının sıkışması gibi, karnının acıkması gibi... İhtiyacını gider iki rekat kıl."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ