Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Meteoroloji İzmir, Aydın, Muğla'da, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililer ve vatandaşların dikkatli olmasını istedi

        Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ile zamanla Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Eskişehir, Zonguldak, Düzce, Bolu, Bartın ve Karabük çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Edirne, Çanakkale, Balıkesir'in batı kesimleri ile zamanla Kıyı Ege ve Kırklareli çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

        İL İL HAVA DURUMUNU HABERTURK.COM'DAN ÖĞRENİN!

        Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzeybatı kesimlerde 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın güney ve güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, batı kıyılarda yağış anında zaman zaman kuvvetlice esmesi bekleniyor.,

        METEOROLOJİ BU İLLERİ UYARDI

        MeteorolojiGenel Müdürlüğü, bugün yurdun kuzeybatı kesimlerinde yağmur ve sağanak şeklinde başlayan yağışların, öğleden sonra Çanakkale'nin güney ve batısında Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinde, akşam ve gece saatlerinde, İzmir, Aydın, Muğla'da, yarın (18.12.2014) sabah saatlerinden itibaren Antalya'da kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğini duyurdu. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililer ve vatandaşların dikkatli olması istendi.

        MARMARA

        Çok bulutlu, sabah saatlerinde bölgenin batısının zamanla bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Edirne, Çanakkale ile Tekirdağ ve Balıkesir'in batı kesimlerinde, gece saatlerinde Kırklareli çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah saatlerinde güney ve doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi tahmin edilmektedir...

        EGE

        Çok bulutlu, Kıyı Ege ile zamanla bölge genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Kıyı Ege'de kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

        AKDENİZ

        Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Antalya çevreleri ile gece saatlerinden sonra bölgenin batısının yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

        İÇ ANADOLU

        Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra Eskişehir çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

        BATI KARADENİZ

        Çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece saatlerinden sonra Zonguldak, Düzce, Bolu, Bartın ve Karabük çevrelerinin yağmurlu geçeceği bekleniyor. Bu sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

        ORTA VE DOĞU KARADENİZ

        Parçalı zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

        DOĞU ANADOLU

        Parçalı, zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte bölgenin doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

        GÜNEYDOĞU ANADOLU

        Parçalı, zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ