Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Alışveriş "Yeni yıl köyü", yeni yıl, yılbaşı, yeni yıl aktiviteleri, yni yıl etkinlikleri, Cam Ocağı Vakfı Yılbaşı Şenliği, Cam Ocağı Vakfı, yeni yıl köyü

        HT MAGAZİN

        11-31 Aralık tarihleri arasında Zorlu Yılbaşı Festivali'nde kurulan Türkiye'nin ilk yeni yıl köyünde, hem yetişkinlere hem de minik ziyaretçilere hitap eden birbirinden renkli aktiviteler yer alıyor. Babylon Radyo, meydan katında DJ'leriyle yaptığı canlı yayınlarla yeni yıl köyüne canlılık, enerji ve hareket katıyor.

        Birbirinden önemli misafir markalar, en güzel ürünlerini 20 gün boyunca 12.00-21.00 saatleri arasında, Meydan katındaki farklı alanlarda bulunan minik kulübelerde ziyaretçilere sunuyor. Çikolatadan kozmetiğe, oyuncaktan kitaba, eldivenden elbiseye çok farklı kategorilerdeki hediye alternatifleri sevdiklerinizin yüzünü güldürmek için sizi bekliyor.

        NE VAR NE YOK

        Cam Ocağı’nda yılbaşı partisi

        Cam Ocağı Vakfı, her yıl aralık ayında düzenlediği “Cam Ocağı Vakfı Yılbaşı Şenliği” ile bu yıl da büyük cam ustaları ve Türkiye’de cam sanatına gönül vermiş sanatçıları bir araya getirerek büyük bir etkinliğe hazırlanıyor. Eğlenceli ve öğretici cam şovları, yerli ve uluslararası cam sanatçılarının eserlerinin satışının yapıldığı kermes ile küçük ikramlar ve müzik eşliğinde yeni yılın kutlanacağı “Cam Ocağı Vakfı Yılbaşı Şenliği” 21 Aralık Pazar günü.

        Ahşap oyuncaklar

        İngiltere'de tasarlanan ve her yıl birçok alanda ödül alan ahşap oyuncak markası Le Toy Van geri dönüştürülebilir ve sürdürülebilir ağaç politikasıyla üretim yapıyor. Oyuncaklar aynı zamanda Avrupa kalite ve güvenlik standartlarına uygun. Cıvıl cıvıl renkleri ile çocukların dünyasını renklendiren Le Toy Vanlar hayal gücünü desteklerken, keyifli oyun zamanları geçirmelerini sağlıyor.

        Kutu oyunları

        Adore Oyuncak tarafından sunulan Ravensburger imzalı kutu oyunlarıyla yılbaşı geceniz eğlenceli bir partiye dönüşecek. Ravensburger oyun serisi Make’n Break, Neşeli Ahtapot, Geveze Sincap, Çılgın Penguenler eğlenceli ve heyecanlı aile oyunlarından oluşuyor. Make’n Break ile ailece zamana karşı yarışırken, Neşeli Ahtapot oyunu da onları bol kahkaha dolu bir dünyaya davet ediyor. Geveze Sincap oyununda ise çocuklar sevimli sincabı kızdırmadan kütükleri toplamaya çalışıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ