Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Moda Ünlüler ve stilistleri can ciğer kuzu sarması, Ünlüler ve stilistleri, Kate Mossun kuaförü, Patrick Dempsey, Gisele Bundchen, Jennifer Aniston
        1

        Gisele Bundchen ve Harry Josh

        Josh, Brezilyalı süper modeli ilham perisi “ilk ve önde gelen arkadaşı” olarak tanımlıyor. Sofia Vergara ve Rose Byrne buklelerine eğilimli olsa da Josh 15 yıldır Bundchen’in mükemmel yelesini boyuyor ve kesiyor. İkili birbirlerinin görünüşüne kuaför salonu dışında da özen gösteriyor, spora birlikte giderek.

        2

        Jessica Simpson ve Ken Paves

        Ken Paves, yıllar boyunca Simpson’ın uzun süreli stilisti, gece dans partneri hatta koruması ve ayrılmaz arkadaşı oldu. İkilinin 2010’da birlikte çalışmaya son verdiği söyleniyor. Ancak inanılmaz derecede yetenekli olan Paves takılacak ünlü arkadaş yokluğu çekmiyor. O aynı zamanda Victoria Beckham ve Eva Longoria’nın da stilist ve arkadaşı.

        3

        Barbra Streisand ve Jon Peters

        Jon Peters’ın Warren Beatty’nin "Shampoo"daki playboy karakterine ilham verdiği söylenir. 1970’lerde Peters, Barbra Streisand’la çıkmaya başlayınca kuaförlükten "A Star is Born"un yapımcılığına yükseldi. Peters sonunda Streisand’la yollarını ayırsa da 30 yıl boyunca en ünlü baş yapımcılardan biri olmaya devam etti ve Sony Pictures’ın başına geçti. 2 yıl önce Streisand' la ilgili “her şeyi anlat” anlaşması ünlü avukatları sayesinde bastırıldı ve Streisand'ın sırları güvenceye alındı.

        4

        Patrick Dempsey ve Jill Fink

        Dr. McDreamy, Fink’le ilk kez kuaförde Fink onun saçlarını keserken tanıştı ve 3 yıl sonra ikisi de bekarken ikili çıkmaya başladı. Şimdi çiftin 3 çocuğu var ve Fink hala onun saçlarını kesiyor. Dempsey, Business Insider’a verdiği röportajda, çocuklar etrafta olmadığı ve konuşabildikleri için saç kesimine gitmenin dışarı çıkmak gibi olduğunu söylüyor.

        5

        Heidi Klum ve Ric Pipino

        Ünlülerin saç stilisti Ric Pipino, Alman süper model ve televizyon sunucusu Klum’la, Klum New York’a taşındıktan sonra birkaç sene beraber oldu. İkili 1997’de, Klum Empire State Binası’nın tepesindeki evlenme teklifini kabul edince evlendi. Ancak 5 yıl sonra boşandılar.

        6

        Jennifer Aniston ve Chris McMillan

        İkili Aniston’ın Friends dizisinde oynadığı günlerden beri birlikte çalışıyor yani McMillan ikonik Rachel saç kesimini yarattığından beri. (Bir keresinde bunu yaptığı sırada kafasının güzel olduğunu itiraf etmişti) Aniston kuaförünü ortağı olduğu Living Proof’a saç bakımı için danışman olarak aldı.

        7

        Kate Moss ve James Brown

        Brown, kuaförlük yeteneğini daha küçükken arkadaşları ve kız kardeşlerinin saçlarını keserken fark etti. 15 yaşına geldiğinde Londra, Croydon’da bir salonda çalışmaya başladı ve Kate Moss’la tanışarak onunla takılmaya başladı. 1993’te ilk Vogue kapağında Kate’e dağınık, seksi ve yapılmamış bir saç şekli vererek imzasını attı. Uzun süreli arkadaşlıklarına ilaveten Kate, Brown’un Londra’daki salonunun yatırımcısı ve destekçisi oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ